Αθλητισμός

Θάνος Τσάμης : Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών και με τη “βούλα” ! (φώτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Αποφοίτησε με επιτυχία από το πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών και με τη “βούλα” είναι πλέον ο Θάνος Τσάμης. Ο Γεν. Γραμματέας και υπεύθυνος του τμήματος βόλεϊ των Αστεριών Αχαΐας ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έλαβε την ανάλογη πιστοποίηση ως Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών.

Το who is who του Θάνου Τσάμη

Ημερομηνία. Γεν. 22/12/1983 . Γεννήθηκε και ζει στη Κάτω Αχαία. Αρραβωνιασμένος με την Alina Mihalache. Είναι αδερφός του επαγγελματία μπασκετμπολίστα Άγγελου Τσάμη.

Είναι απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου με ειδικότητα Ιχθυολόγος. Έχει πλούσιο βιογραφικό σε διάφορες εταιρείες Α.Ε. σε Αίγιο, Κω, Μεσολόγγι και Κεφαλλονιά και μικρότερες σε μέγεθος. Εργάζεται ως υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα τηλεπικοινωνιών στη Κάτω Αχαΐα.

Από το 2011 είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι των ακαδημιών Αστέρια Αχαΐας από την θέση του Γεν.  Γραμματέα του συλλόγου. Οι ανησυχίες του δεν τον περιόρισαν μόνο σε αυτόν τον ρόλο αφού είναι ιδιαίτερα δραστήριος και καλύπτει τις θέσεις του υπεύθυνου οργάνωσης των τμημάτων βόλεϋ, υπεύθυνου επικοινωνίας του συλλόγου και project manager των ακαδημιών.

Στα χρόνια που πέρασαν είναι πάντα δίπλα στους πάγκους όλων των τμημάτων του συλλόγου σε μπάσκετ και βόλεϋ με έντονη παρουσία και βοηθητικό ρόλο δίπλα στο Χρήστο Σαράντη. Από φέτος και προπονήτρια των τμημάτων Βόλεϊ στη Ράνια Πανουτσοπούλου. Με τον Χρήστο Σαράντη άλλωστε πανηγύρισαν μια αναφορά σε τοπικό επίπεδο με τα Αστέρια Αχαΐας, τη συμμετοχή σε τελική φάση F4 Παίδων , αλλά και την μαγική στιγμή της ανόδου της Αχαγια 82 στη Γ’ Εθνική.

Στο βόλεϋ κάνει μεγάλη προσπάθεια για την ένταξη του αθλήματος και την δημιουργία κουλτούρας του όμορφου αθλήματος στη περιοχή μας για το θηλυκό γένος. Όλα τα παραπάνω έχουν θετικό αντίκτυπο για τον Θάνο Τσάμη που πλέον με την πιστοποίηση του αποσκοπεί στην δυναμικότερη είσοδο του εντός των 4 γραμμών.

Η ομάδα του westcity εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα προσπάθεια του Θάνου Τσάμη.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης – Δηλώσεις Συμμετοχής στο νέο κύκλο

Με μεγάλη επιτυχία τελείωσε και 6ος κύκλος του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης “Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών” . Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε από 1 Απριλίου 2017 μέχρι 28 Μαϊου 2017. Εικοσιοκτώ συμμετέχοντες/ουσες από όλη την Ελλάδα, παρακολούθησαν επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών εξ αποστάσεως άλλα και δια ζώσης μαθήματα. Στόχο έχουν την εκμάθηση και εφαρμογή των τελευταίων επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με αθλητικές δραστηριότητες σε παιδιά παιδικής και προεφηβικής ηλικίας. Το πρόγραμμα είναι το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Προσφέρει 4 ECTS στο σχετικό αντικείμενο, και στα τρία χρόνια λειτουργίας του, περισσότεροι από 130 καταρτιζόμενοι το έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς. Ο 7ος κύκλος αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο. Οι αιτήσεις θα αρχίσουν 1 Οκτωβρίου 2017, όσοι και όσες ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος εδώ.