Lifestyle

Ο Pet Stylist των διάσημων τετράποδων από τη Δυτική Αχαΐα (φωτο)

Pet Stylist των διάσημων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ!

Με τον καλύτερο πελάτη του φωτογραφήθηκε ο Pet Stylist των διάσημων , Βασίλης Μπάρλος. Ο λόγος φυσικά για τον ένα και μοναδικό David Beckham ο οποίος φροντίζει το κατοικίδιο του και μάλιστα το εμπιστεύεται περισσότερο στο δικό μας Βασίλη από τη Δυτική Αχαία.

Ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής επισκέπτεται το Purple Bon τους τελευταίους μήνες καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τους head groomers του αγαπημένου του τετράποδου. Όσο για τον Βασίλη Μπάρλο επιμελείται τα κατοικίδια γνωστών ηθοποιών αλλά και τραγουδιστών του Λονδίνου αλλά και ολόκληρης Αγγλίας.

Ο pet stylist Βασίλης όπως είπε στο westcity , ο Beckham είναι ευγενικός, συμπαθής και προσιτός. Στο μεταξύ η Marie Cantal, ο Garry Barlow τραγουδιστής και κριτής στο X factor αλλά και η τραγουδίστρια Eve είναι μόνο μερικοί από τους μεγάλους stars που φροντίζουν όσο τίποτα άλλο τα λατρεμένα τους τετράποδα.

Όσο για τον Βασίλη αγαπά τη δουλειά του και μέρα με τη μέρα φροντίζει ολοένα και περισσότερα τετράποδα αφού όπως μας είπε μέσω της εργασίας του διοχετεύει όλη του την αγάπη και φροντίδα στα διάσημα και όχι μόνο κατοικίδια!