Αθλητισμός

Βόλεϋ : Νίκη για της Παγκορασίδες των Αστεριών – Υπερήφανος χορηγός το westcity.gr ! (φωτο)

Παγκορασίδες των Αστεριών
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Α.Ε.Π. Ολυμπίας – Αστέρια 1-3

Νίκη σε μια φοβερή αναμέτρηση για τις Παγκορασίδες των Αστεριών , το απόγευμα της Κυριακής στο Κλειστό της Ολυμπιάδας Πατρών με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Οι Παγκορασίδες της Ράνιας Πανουτσοπούλου έπαιξαν για την ίδια όπως της το υποσχέθηκαν στην αρχή της αναμέτρησης, διορθώνοντας έτσι την νωθρή τους εικόνα με τον από την προηγούμενη αναμέτρηση με τον Θησέα.

Τα κορίτσια βρήκαν τον καλό τους εαυτό αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 σετ και απέσπασαν την νίκη με 1-3 σετ που πραγματικά βοήθησε πολύ την ψυχολογία τους για την συνέχεια. Οι γονείς των Αστεριών είχαν δημιουργήσει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στις κερκίδες του Κλειστού της Ολυμπιάδας !!!

Υπερήφανος χορηγός το westcity.gr !!!

Το westcity.gr στηρίζει την προσπάθεια των κοριτσιών των Αστεριών Αχαΐας !!! Το westcity είναι επίσημος υποστηρικτής στην ακαδημία των Αστεριών Αχαΐας , στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια για του Χρήστου Σαράντη και των Άγγελου & Θάνου Τσάμη. Οι παγκορασίδες αγωνίστηκαν με την επετειακή τους εμφάνιση που φέρει το logo του westcity , της εταιρείας Brainwire και του καταστήματος είδη δώρων και αξεσουάρ REGALO