Photos Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Εγκαίνια για το Just Smile (pics)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

To westcity ήταν εκεί !

Με πολλά λαμπερά χαμόγελα και εκπλήξεις πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο τα εγκαίνια για το Just Smile. Το westcity.gr απαθανάτισε τους καλεσμένους οι οποίοι ενημερώθηκαν για την κοσμητική λεύκανση δοντιών και παράλληλα είδαν τα αποτελέσματα στους τυχερούς του διαγωνισμού.

Τρεις νικητές απήλαυσαν την εμπειρία της κοσμητικής λεύκανσης ανώδυνα, γρήγορα, με φυσικό τρόπο, αποτελεσματικά και έφυγαν από το Just Smile με ολόλευκο χαμόγελο. Η μέθοδος λεύκανσης Just Smile εφαρμόζεται στις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη και χιλιάδες κόσμου τώρα και στην Ελλάδα επιλέγει την κοσμητική λεύκανση αποχρωματίζοντας την οδοντοστοιχία έως και 9 τόνους σε μία μόνο επίσκεψη.

Στο μεταξύ,οι παρευρισκόμενοι είδαν και τα αποτελέσματα της young face mask η οποία διαρκεί μόλις 10 λεπτά και προσφέρει τόνωση, λάμψη, ελαστικότητα και αναζωογόνηση σε άνδρες και γυναίκες.

Τώρα μπορείτε και εσείς να χαμογελάτε ελεύθερα κλείνοντας το ραντεβού σας στο Just Smile στη Ρήγα Φεραίου 104  στην Πάτρα ή στο 261 400 60 60 ,αφού το χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ!