Αθλητισμός

Ήττα από τον Άρη για Ήφαιστο

 
 
 
 

Εντός έδρας ήττα για Ήφαιστο…

Για την 9η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΟΣΕΚΑ, ο Άρης Θεσσαλονίκης πέρασε νικηφόρα από την Αλεξιώτισσα, νικώντας τον Ήφαιστο Πατρών με 48-33.

Η συγκεκριμένη αποτυχία της ομάδας του Δημήτρη Αναγνωστόπουλου ήταν η πρώτη σε εντός έδρας παιχνίδι, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Άρη να αποδίδει καλύτερα στο παρκέ, επιβάλλοντας τον ρυθμό του στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, όπου “έχτισε” διαφορά ασφαλείας. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ήφαιστος πίεσε ασφυκτικά, είχε καλύτερη εικόνα, αλλά τελικά κατάφερε απλώς να μειώσει την ψαλίδα στο σκορ.

Πλέον η πατρινή ομάδα αναμένει το αποτέλεσμα του ΑΣΚΑ Μαρούσι- Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού θα λύσει τις διαφορές της με τον νικητή του ζευγαριού για την είσοδο στο Final Four, σε αναμετρήσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 11 Ιουνίου.

Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 33-48

Σκορ Δεκαλέπτων: 07-14, 06-13, 04-13, 16-08

Α.Σ. ΑμεΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Σταμάτης Ε. (4), Κρίθης Σ. (8), Αδαμόπουλος Γ. (4), Τατάνι Ρ. (2), Κοντογιάννης Π. (7), Κανελλόπουλος Δ. (2), Παπαδόπουλος Μ. (2), Μεταξάς-Μαριάτος Γ. (2), Παπουτσόπουλος Π., Σταγιάνος Α. (2), Καφετζής Α., Κουραχάνη Μ. – Προπονητής : Αναγνωστόπουλος Δ.

ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης: Τσαπανίδης Π.(12), Βλαστός Χ. (10), Κεφάλας Σ. (2), Χρυσοβέργης Π. (3 – 1τρ.), Τσιντάρης Ν. (8), Μάλτας Θ. (2), Οικονόμου Ν. (8), Συμεωνίδης Ν. (3), Παντελίδης Κ. – Προπονήτρια: Χατζηζωγίδου Ι.

Διαιτητές: Καμήτσος Π. – Κωνσταντινίδου Ε.