Αθλητισμός

Διήμερο γεμάτο δράσεις για τους αθλητές του ΓΣ Δύμης (φωτο)

αθλητές του ΓΣ Δύμης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Glyfadas challenge , athens criterium , Κύπελλο ΜΤΒ

Διήμερο γεμάτο δράσεις για τους αθλητές του ΓΣ Δύμης, όπου βρέθηκαν στην Αθήνα για μία σειρά συμμετοχών σε αγώνες.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους ξεκίνησαν το Σαββάτο το πρωί , όπου αθλητές του ΓΣ Δύμης βρέθηκαν στο δημαρχείο τις Γλυφάδας για το 1o glyfadas challenge. Ο αγώνας περιλάμβανε 15 στόφες και απόσταση 3.200 μέτρα. Οι συμμέτοχες ξεπέρασαν τις 70 στην κατηγορία ανδρών. Οι Νίκος Τριανταφύλλης και Γιώργος Κάρλος κατάφεραν ύστερα από έναν δύσκολο αγώνα με τις ταχύτητες να αγγίζουν τα 45 χλμ/ώρα μέσο όρο να τερματίσουν στο πρώτο γκρουπ των 30 ατόμων. Ο Σπύρος Βλάχος εγκατέλειψε λόγο μηχανικού προβλήματος.

Την επόμενη μέρα οι αθλητές συμμετείχαν σε δυο αγώνες. Έναν δρόμου και έναν αγώνα ΜΤΒ. Στον αγώνα δρόμου πήραν μέρος ο Γ. Κάρλος και ο Σ. Βλάχος,  ένας αγώνας που έγινε στο κέντρο τις Αθήνας,  με εκκίνηση και τερματισμό το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη , με ονομασία 1ο athens criterium. Αγώνας πολύ εντυπωσιακός με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 85 στην κατηγορία ανδρών, με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο να δίνουν το παρόν. Πλήθος κόσμου στους δρόμους της Πρωτεύουσας έδινε τον δικό του ρυθμό κάνοντας ποιο τέλεια την ατμόσφαιρα. Ύστερα από 15 στροφές των 4.200 μέτρων ο Σπύρος Βλάχος τερμάτισε στο κύριος γκρουπ και ο Γ. Κάρλος στο δεύτερο γκρουπ .

Στην άλλη αποστολή συμμετείχε ο αθλητής Ν. Τριανταφύλλης για το 3ο Αττικό Κύπελλο ΜΤΒ ,  ο οποίος τερμάτισε στην 6η θέση ! στην κατηγορία ανδρών ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα τις ποδηλασίας βουνού.