Τοπικά

Ακατάλληλος και ανεπαρκής ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ

Ενωτική , βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών , διακοπές ρεύματος στα αντλιοστάσια, Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , μεταφορά λημμάτων στο βιολογικό της Κ. Αχαΐας
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ακατάλληλος και ανεπαρκής ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Διαβάσαμε με προσοχή την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑ Δυμαiων και συγκεκριμένα ο νέος πρόεδρος της επιχείρησης από την 20η Μαρτίου Σκάγιας Χρήστος, τόσο για τα προβλήματα υδροδότησης των τοπικών κοινοτήτων Άνω Αχαΐας, Ελαιοχωρίου και Πετροχωρίου, αλλά και τα συνεχόμενα προβλήματα διακοπής νερού στην Κάτω Αχαΐα που είναι η έδρα του Δήμου μας.

Θα ήθελα ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και μοναδικό μέλος που συμμετέχει από πλευράς του συνόλου όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο διοικητικό συμβούλιο, να του συστήσω να είναι πολύ προσεκτικός στις δηλώσεις του πολύ δε περισσότερο όταν του είναι παντελώς άγνωστο το αντικείμενο και τοποθετήθηκε μόνο και μόνο να καλύψει την θέση για να κρατηθούν οι πολιτικές ισορροπίες της παράταξης του.

Προφανώς η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης δεν μπορεί να λειτουργεί και να καθοδηγείτε εξ’ αποστάσεως κ. Πρόεδρε γιατί έχει τεράστια προβλήματα οργάνωσης και στελέχωσης από την ίδρυση της και αν λειτούργησε στοιχειωδώς το διάστημα 2014 – 2016 οφείλεται καθαρά και μόνο στον επελθόντα πρόεδρο Σπύρο Τραχάνη, ο οποίος έκανε σοβαρές προσπάθειες να μαζέψει τα ασυμμάζευτα της τραγικής περιόδου 2011-2014 και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε , παρά τις μεγάλες και διαφορετικές απόψεις που μπορεί να είχαμε σε αρκετά θέματα λειτουργίας της Επιχείρησης.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου η απάντηση σας κ. πρόεδρε σε ερώτηση μας, ποια είναι η κατάσταση της ΔΕΥΑΔ μου απαντήσατε επί λέξη ΧΑΩΔΗΣ και μάλιστα ενημερωθήκαμε και από τον μοναδικό διοικητικό υπάλληλο αποσπασμένο από τον Δήμο, που στηρίζει την Επιχείρηση Κώστα Μαχαίρα, ότι επίκεινται διακοπές ηλεκτροδότησης γεωτρήσεων τοπικών κοινοτήτων επειδή η επιχείρηση δεν πληρώνει την ΔΕΗ.

Σας ενημερώνουμε ότι έχετε καταντήσει γραφικοί με το να μεταφέρετε τις ευθύνες στις προηγούμενές Δημοτικές Αρχές. Σας καλούμε δε να μάθετε εσείς προσωπικά πόσοι οικισμοί που είχαν τραγικές ελλείψεις νερού επί δεκαετίες υδροδοτήθηκαν όχι μόνον του τέως Δήμου Δύμης, αλλά και στην παραλιακή ζώνη των καποδιστριακών Δήμων Μόβρης Λαρίσου.

Επίσης φροντίστε κ. πρόεδρε να αναλάβετε τις ευθύνες σου απέναντι στους πολίτες γιατί έχουν μνήμη και γνωρίζουν ποτέ είχαν καλύτερες παροχές υπηρεσιών.