Αθλητισμός

“Καίει” τον Ατρόμητο Λάππα το φύλλο αγώνα

Ατρόμητο Λαππα
 
 
 
 

“Βαραίνει” το φύλλο αγώνα τον Ατρόμητο Λάππα…

Ο Ατρόμητος Λάππα αντιμετώπισε χθες τον Κρίνο για το τελευταίο παιχνίδι στον 1ο όμιλο της Β΄κατηγορίας, αλλά το παιχνίδι διακόπηκε στο 75′ με το σκορ να βρίσκεται στο 1-1.

Ο Παπαγγελής των γηπεδούχων χτύπησε τον Κ.Χοτζάι των φιλοξενούμενων και τα επεισόδια γενικεύτηκαν με την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Η διοίκηση των “λιονταριών” κατέκρινε τα επεισόδια και θα επιβάλλει κυρώσεις σε όσους παίκτες της αναμείχθηκαν στα επεισόδια.

Αυτά καταγράφει το Φ.Α. από την Γεωργία Ντάβλα που διηύθυνε το παιχνίδι:

«Στο 75ο απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου ομάδας, Παναγιώτη Παπαγγελή για αντιαθλητική συμπεριφορά. Στην συνέχεια ακολούθησε σύρραξη μεταξύ των παικτών και είδα τον παίκτη της γηπεδούχου ομάδας Α. Βέρρα να βαράει αντίπαλό του και τον απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Διέκοψα το παιχνίδι και κάλεσα αστυνομία. Αφού μου επιβεβαίωσαν την ασφάλειά μου, των βοηθών και των παικτών αποφάσισα την συνέχιση του παιχνιδιού.

Αφού ενημέρωσα τους αρχηγούς και των δύο ομάδων, ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας Κρίνος, Κοκκίνης Ι., αρνήθηκε να συνεχίσουν. Ενημερώθηκα ότι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας Χοτζάι Α. και Χοτζάι Μ. διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Εγινε διακοπή στο 75ο λεπτό με το σκορ 1-1. Ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας δεν υπέγραψε το φύλλο αγώνος».