Αθλητισμός

Άγγελος Τσάμης: Παράδειγμα προς μίμηση

Άγγελος Τσάμης , Τσάμης
 
 
 
 

Αθλητής και κύριος με τα όλα του ο Τσάμης…

Ο Άγγελος Τσάμης έδωσε συνέντευξη στο 12sports.gr, ένα αθλητικό σάιτ που εδρεύει στην Ρόδο και μίλησε ανοιχτά και “καθαρά”, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει όποτε το πράττει δημοσίως.

Ο Αχαγιώτης μπασκετμπολίστας, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Κολοσσό Ρόδου, ως πρώτος σκόρερ, πρώτος ριμπάουντερ και πρώτος σε συμμετοχές στους “θαλασσί”ρωτήθηκε για την παρουσία του στον Προμηθέα, όπου φέτος χωρίς πραγματική αιτία δεν πήρε τον χρόνο που του αναλογούσε και μάλιστα παραγκωνίστηκε, ενώ μπορούσε κάλλιστα να προσφέρει, γνωρίζοντας όλοι την αξία του.

Ο Άγγελος δεν άφησε αιχμές για τον Βαγγέλη Αγγέλου και απλά εξέφρασε τα δεδομένα όπως είχαν, αφού ο έμπειρος τεχνικός δεν τον υπολόγιζε στα πλάνα του Προμηθέα, χωρίς ωστόσο να του εξηγήσει το γιατί. Άλλωστε όντως είναι οξύμωρο να μην έχει ρόλο στην πατρινή ομάδα ένας παίκτης του βεληνεκούς του Τσάμη, που έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία στην Α1 κατηγορία και παράλληλα έχει αγωνιστεί στην Λιμόζ, κατακτώντας το Κύπελλο Γαλλίας ως επιλογή του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ένας τέτοιος αθλητής με ήθος και ταπεινότητα ομολογουμένως αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νεαρά παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό σε μία κοινωνία όπου έχουν υποτιμηθεί και φθαρεί οι αξίες και η ντομπροσύνη.