Αθλητισμός

Ταύτιση απόψεων και ιδεών στην συνάντηση της ΕΠΣ Αχαϊας με τον Σ.Ε.Π.Α

ΕΠΣ Αχαΐας με τον Σ.Ε.Π.Α
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σύγκλιση απόψεων

Συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Άγγελο Δανιήλ και το ΔΣ της ΕΠΣ Αχαΐας με τον Σ.Ε.Π.Α , προκειμένου να γίνει μια γνωριμία με την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων, να αναλυθεί το πλάνο διετίας του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και ιδεών γύρω από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος  Κώστας Αγοράκης, ο Γενικός Γραμματέας Άγγελος Σκιαδάς και το μέλος Νίκος Ορφανίδης.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας καλωσόρισε το Σ.Ε.Π.Α. και τόνισε ότι η Ένωση θα είναι κοντά στις ιδέες των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, αφού όλοι μαζί μπορούμε να γίνουμε μια δυνατή «συμμαχία» για να πάμε μπροστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μέσα σε εποχές οικονομικής κρίσης και δυσκολίας.

Μάλιστα έκανε ανοιχτό κάλεσμα σε αντιπροσωπείες του Σ.Ε.Π.Α. να δίνουν το παρών σε οποιαδήποτε συνάντηση της ΕΠΣ Αχαΐας με τα σωματεία, για ιδέες γύρω από τα πρωταθλήματα, αρχής γενομένης από την συνάντηση της Τετάρτης με τα σωματεία της Α’ Κατηγορίας.

Στα πολύ σημαντικά της επίσκεψης στην ΕΠΣ Αχαΐας, ήταν και η θετική στάση του κ. Δανιήλ στις προτάσεις του Σ.Ε.Π.Α να λειτουργήσει με συμβουλευτικά μέλη στις βασικές επιτροπές και σε θέματα που αφορούν ποδοσφαιριστές γύρω από αυτές (πρωταθλημάτων, πειθαρχικής, καταλληλότητας γηπέδων) και να μπορεί να εκφράσει την άποψη του.

Επίσης πολύ σημαντική κίνηση από την πλευρά της ΕΠΣ Αχαΐας, είναι η κάρτα υγεία ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται, με τον Σ.Ε.Π.Α να θέλει να σταθεί δίπλα σε αυτή την προσπάθεια που αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και που με τις πιέσεις γύρω από αυτό το ζήτημα όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε επιτέλους η στιγμή δημιουργίας της.

Το φιλικό με την Παναχαΐκή

Έγινε μια μικρή αναφορά και στο επερχόμενο φιλικό της Παναχαϊκής με την επίλεκτη ομάδα ταλέντων από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, με τον Σ.Ε.Π.Α. να δίνει μια λίστα στον κ. Δανιήλ με τα κριτήρια επιλογής που πιστεύει ότι πρέπει να κρατηθούν και μια λίστα με 93 υποψήφιους ποδοσφαιριστές, που σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, από αυτούς πρέπει να γίνει η τελική επιλογή και πάντα σε συνεργασία με τους προπονητές των ομάδων. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας υποσχέθηκε να εξετάσει αυτή την λίστα και γενικότερα έδειξε και σε αυτό ιδιαίτερα θετική στάση και ότι είναι πρόθυμος για συνεργασία σε όποια σοβαρή πρόταση μπορεί να υπάρξει.

Φεύγοντας από τα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας, μας έμεινε η φράση του κ. Κώστα Ντάσιου, ότι ΕΠΣ Αχαΐας και Σ.Ε.Π.Α. πορεύονται πλέον μαζί, δείχνοντας μας για ακόμη μια φορά ότι το ΔΣ αυτής υπολογίζει πάρα πολύ τις προτάσεις μας και θέλει να υπάρξει μια άριστη συνεργασία την διετία που έρχεται.