Αθλητισμός

Ο Αγγελόπουλος την κράτησε όρθια

 
 
 
 

Πρωταγωνιστής στην Μυτιλήνη ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος…

Η Αχαϊκή μπορεί να βρέθηκε προ του φάσματος της ήττας στο παιχνίδι με τον Αιολικό, αλλά ο Λεωνίδας Αγγελόπουλος με 2 γκολ χάρισε πολύτιμο πόντο στα “καναρίνια”.

Η ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου με ταξίδι “οδύσσεια”, που επέφερε κούραση και ταλαιπωρία στους παίκτες του αντιμετώπισε σήμερα τον Αιολικό στην Μυτιλήνη για την 28η στροφή του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής και με τον πόντο που πήρε βρίσκεται προ των πυλών της παραμονής της.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο 5΄με τον Μπουρούς και στο 60΄με πέναλτι του Μουδουρογλου, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και χάρη σε δύο γκολ του υψηλόσωμου χαφ στο 82΄και 92΄επιστρέφουν στην Κάτω Αχαγιά με την πολύτιμη ισοπαλία.

Οι συνθέσεις του αγώνα…

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤ.:  Γιώτας, Λαλάς (88΄ Καπταγιάννης), Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος, Κεσίδης, Ντάμπος (70΄ Ιωαννίδης), Πάλλα, Μουδούρογλου, Μπουρούς (80΄ Μανουσάκης), Χρήστου.

ΑΧΑΪΚΗ: Βεντουρής, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Μαντάς (80΄ Σπυρόπουλος), Μικελάτος (70΄ Αγγελόπουλος), Γεωργόπουλος (76΄ Ρουμπάτος).