Τοπικά

Συνελήφθησαν δυο άτομα για κλοπή σε οικία στην Εγλυκάδα Πατρών

45χρονος , Κάτω Αχαΐα
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Συνελήφθησαν…

…προχθές (22-4-2017) το βράδυ, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, δυο άτομα (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 18 και 16 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες, προχθές απογευματινές ώρες, μετέβησαν με αυτοκίνητο σε οικία ημεδαπού στην Εγλυκάδα Πατρών, όπου την διέρρηξαν και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 105 ευρώ και κοσμήματα, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες έρευνες από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, την ίδια ημέρα το βράδυ, στην Κάτω Αχαΐα.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους, βρήκαν και κατέσχεσαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.