Τοπικά

Στην Πάτρα σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στην Πάτρα θα βρεθεί σήμερα…

…Μεγάλη Τρίτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια της Ολυμπίας Οδού στο ύψος της σήραγγας της Παναγοπούλας, καθώς και τη δεξίωση που θα παρατεθεί μετά στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο στην είσοδο της πόλης.

Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στις 12 στην Παναγοπούλα και στη 1 στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Ο Δήμος Πατρέων εξέδωσε χθες το βράδυ ανακοίνωση πως θα γίνει συνάντηση του Α. Τσίπρα με τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη στις 2 το μεσημέρι.

Ήδη, έκανε επιτόπια αυτοψία έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας ο Υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Πατρινός Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, μαζί με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και τα τοπικά στελέχη.

Μάλιστα ήδη στην οδό Μαιζώνος τοποθετήθηκαν πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης από σήμερα νωρίς το πρωί μέχρι και το μεσημέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει συναντήσεις και με τον Περιφερειάρχη και άλλους τοπικούς φορείς, όμως ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση.

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει συγκεκριμένα:

“Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ενημερώθηκε από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας, επιθυμεί να συναντηθεί μαζί του, στο Δημαρχείο. Η συνάντηση ορίστηκε για , Μ. Τρίτη, 11 Απριλίου, στις 2 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος, θα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό, για τα οξυμένα προβλήματα της Πάτρας και του λαού της”.