Τοπικά

Οι προσεχείς εκδηλώσεις του Συλλόγου Αλισσαίων

συλλόγου Αλισσαίων
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των κυριότερων εκδηλώσεών του Συλλόγου Αλισσαίων:

23 Απριλίου Κυριακή: στον Προφήτη Ελισαίο, μνήμη Αγίου Γεωργίου, αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών και συγχωριανών και θα προσφερθούν και γλυκά. Επίσης στην Καμενίτσα, στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου θα γίνει αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών.

6 και 7 Μαΐου: εκδρομή στα όμορφα Ζαγοροχώρια. Σύντομα ανακοινώνεται. Δηλώστε άμεσα συμμετοχή, γιατί θα υπάρχει μόνο ένα πούλμαν λόγω έλλειψης κλινών.

9 Μαΐου Τρίτη: παραμονή εορτής Αγίου Νικολάου ολιγόωρη μουσική εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου Κάτω Αλισσού. Θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς οι μαθητές του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

21 Μαΐου Κυριακή: στις 10:30 καθαρίζουμε τις ακτές μας.

28 Μαΐου Κυριακή: στο Δημοτικό Σχολείο Άνω Αλισσού 20:45 μ.μ. μουσική εκδήλωση «Στους δρόμους της Ανατολής», με το μουσικό συγκρότημα του Παμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας, με επικεφαλής την τραγουδίστρια Μαρία Ρούτση, παραμονή της άλωσης της Πόλης, θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη ομιλία για την άλωση της Πόλης και το Βυζάντιο, από την καθηγήτρια θεολογίας Σοφία Καυκοπούλου.

2 Ιουνίου 20:30: στα πλαίσια επταήμερου εκδηλώσεων για τη γιορτή της Αγίας Τριάδας Άνω Αλισσού, θα γίνει παιδική εκδήλωση, για τους μικρούς μας φίλους, στην πλατεία Άνω Αλισσού, δίπλα στην Αγία Τριάδα, όπου θα απαγγελθούν μουσικά παραμύθια (Η γέννηση του Αστρο-κοριτσιού).

4 Ιουνίου Κυριακή: μετά το πέρας του μεγάλου εσπερινού, παραμονή της εορτής της Αγίας Τριάδας, παραδοσιακοί χοροί, αλλά και ολιγόωρο μουσικό πρόγραμμα, με το μουσικό συγκρότημα του Παμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας.

30 Ιουνίου Παρασκευή: 21:00 μ.μ. στο γήπεδο του μπάσκετ στον Κάτω Αλισσό, μεγάλο παραδοσιακό δημοτικό γλέντι με θέμα «Τιμή στο δημοτικό τραγούδι» όπου θα τιμήσουμε μεγάλο Έλληνα δημοτικό τραγουδιστή.

5 Ιουλίου 21:30 Τετάρτη: συναυλία της Πολυφωνικής Πατρών στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

16 Ιουλίου 21:15 Κυριακή: στο Δημοτικό σχολείο Άνω Αλισσού, θεατρική παράσταση από το Δη.Πε.Θε. Πάτρας.

29 Ιουλίου Σάββατο: 21:30 λαϊκή μουσική βραδιά με ζωντανό πρόγραμμα και παραδοσιακούς χορούς στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

Μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου μεγάλο τουρνουά Beach Volley στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

Μέσα στον Αύγουστο επίσης θα πάμε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση.

Για το πλήρες πρόγραμμα του Αυγούστου θα ενημερωθείτε έως το τέλος του Μαΐου.