Τοπικά

Ο Χ. Οικονομόπουλος σχολιάζει την συνέντευξη του Α. Ραυτακόπουλου στο Westcity.gr

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανοιχτή επιστολή…

…προς τον Αθανάσιο Ραυτακόπουλο απευθύνει ο δημιουργός του Κούρου Χαράλαμπος Οικονομόπουλος σχολιάζοντας την συνέντευξη του που έδωσε πριν λίγες ημέρες στο Westcity.gr!

Σχετικό άρθρο

Δείτε την επιστολή:

Κ. Αντιδήμαρχε,

Όσον αφορά τη συνέντευξη που δόθηκε, να είστε βέβαιος ότι την άκουσα με προσοχή και για αυτό το λόγο θα ήθελα να λάβετε υπόψιν σας όσα παραθέτω παρακάτω.
Ως αρμόδιος για την αποπεράτωση του έργου, σάς ζητούμε να δημοσιεύσετε το ακριβές κοστολόγιο μέχρι τη δεδομένη στιγμή. (Α φάση)

Να σάς καταστήσω σαφές ότι δε μας ενδιαφέρουν οι γενικότητες και αοριστολογίες.
Παρακαλώ πολύ, σεβόμενος το αξίωμά σας, μην επιλέξετε την εύκολη οδό, παραπέμποντας με στη Διαύγεια!
Θεωρώ ότι η δύσκολη εποχή που διανύουμε,απαιτεί σύνεση και ειλικρίνεια και δε συγχωρεί μικροπολιτικές τέτοιου είδους. Ως αιρετός άρχοντας καλείστε να δώσετε ευθείες απαντήσεις!

Γνωρίζετε καλά ότι οι έμποροι και οι καταστηματάρχες βρίσκονται σε δεινή θέση και καθόλου το μέχρι τώρα έργο σας δε συντέλεσε στην τόνωση της αγοράς.

Λαμβάνοντας υπόψιν τη γενικότερη κατάσταση, τα περιβόητα<κολονάκια>,εντάσσονται στους προβληματισμούς πολυτελείας. Μη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος!
Μην εκμεταλλεύεσθε την ανοχή των πολιτών και σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας,ανακυκλώνοντας τις ίδιες μεθόδους.Οφείλετε να πορεύεστε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου.
Στο συγκεκριμένο σημείο, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω και ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στον πεζόδρομο και αφορά τους δύο μας.

Όταν, όπως καλά θα θυμάστε, σταμάτησα έξω από το κατάστημα του κ. Τσώκου και είπα πώς έχω μια καλή- κατά την προσωπική μου άποψη – ιδέα για το πεζόδρομο, αδιαφορήσατε, απαντώντας πως όλα αυτά είναι μελετημένα και δεν αλλάζουν!!!

Να ξέρετε ότι όλα αλλάζουν!!! Όταν οι στόχοι δεν επιτυγχάνονται, οι συνετοί και διορατικοί άνθρωποι,πόσο μάλλον όταν έχουν την εξουσία και τα μέσα,προχωρούν στις απαιτούμενες αλλαγές, σκεπτόμενοι το κοινό καλό!

Μήπως στην πορεία ξεχάσατε ποιος είναι ο στόχος του έργου?

Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείτε, γιατί δεν πέτυχαν οι μελέτες?

Που είναι το πλήθος του κόσμου στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας?

Μήπως θα πρέπει να εισακούονται και οι απόψεις των νέων ανθρώπων και να πάψετε να είστε αφοριστικοί και απαξιωτικοί?

Το έργο έχει αποτύχει.

Μετά λύπης μου σάς μεταφέρω πώς αυτή είναι η γενικότερη αίσθηση του κόσμου!
Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν αυτό βέβαια σας αφορά…
Ίσως δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος…
Μήπως λοιπόν θα πρέπει να παραθέσουμε όλοι τα αιτήματα μας πριν τις εκλογές?
Ίσως τότε θα βαραίνει περισσότερο η άποψή μας…
Μετά τιμής…