Τοπικά

Ο Διονύσιος Γκοτσούλιας για την ενίσχυση της Αχαϊκής

σεισμό του 2008 , σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ο Διονύσιος Γκοτσούλιας για την ενίσχυση της Αχαϊκής:

“Eμείς ως παράταξη το ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης της Αχαϊκής το έχουμε φέρει κατ’ επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο τονίζοντας πάντα στις αιτιάσεις του Δημάρχου και άλλων συμβούλων, ότι η ΑΧΑΙΚΗ αποτελεί την ιστορία της ευρύτερης περιοχής στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης μας Γκοτσούλιας Διονύσιος έφερε το αίτημα ενίσχυσης της Αχαϊκής συνδυάζοντας την πρόκριση της ομάδος μας στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μια τεράστια επιτυχία και ταυτόχρονα προβολή της περιοχής.

Ο Δήμαρχος που τα ξέρει όλα ως γνωστόν απάντησε μονολεκτικά ότι δεν υπάρχει διάταξη που να προβλέπει κάτι τέτοιο και μας προκάλεσε δημόσια να βρούμε τον τρόπο εμείς.

Η παράταξη μας ως όφειλε ζήτησε με αίτηση της, βάσει σχετικής διάταξης που προβλέπει ότι η αντιπολίτευσηέχει την δυνατότητα να εισάγει θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο με το 1/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και να επιβάλλουμε να συζητηθεί το ανωτέρω θέμα εντός έξι(6) ήμερων όπως προβλέπει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων και μάλιστα να εισηγηθούμε εμείς το θέμα, κάνοντας πρόταση συμβατή με διατάξεις νόμου.

Η συνεδρίαση λοιπόν θα γένει μέσα στα προβλεπόμενα εκ του νόμου χρονικά ώρια την Τρίτη 2 ΜΑΙΟΥ και ώρα 8.30 το βράδυ!!!!”