Αθλητισμός

“Ατσάλινη” Αχαγιά ’82- Οι δηλώσεις του Θ.Λιόνα

Αχαγιά '82
 
 
 
 

Ανατροπή ψυχής από την Αχαγιά ’82…

Η Αχαγιά ΄82 απέδειξε ότι ανήκει με το “σπαθί” της στην Γ΄Εθνική κατηγορία, έπειτα από την σπουδαία επικράτηση επί της Πεύκης με 71-67 στο πλαίσιο της 27ης στροφής του 1ου Νότιου Ομίλου.

Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι ήταν αδιάφοροι στον βαθμολογικό τομέα, αλλά πείσμωσαν από την “εχθρική” διαιτησία και παρότι βρέθηκαν στο -19 (31-50) με την έναρξη της επανάληψης κατάφεραν να φτάσουν στο ροζ φύλλο με 71-67, βγάζοντας περίσσιο πάθος και μαχητικότητα.

Μοσχοβάκης, Σταμόπουλος και Νικολάου ήταν εκπληκτικοί, ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Γατσούλης και Χαμηλός.

Αχαγιά ‘82- Πεύκη 71-67
Δεκάλεπτα:
18-23, 29-33, 42-54, 71-67
Αχαγιά ’82 (Λιόνας): Μοσχοβάκης 18 (2), Στάνκοβιτς, Σταμόπουλος 19, Γατσούλης 8 (2), Νικολάου 15 (2), Χαμηλός 6 (1), Τσινόπουλος 2, Λυκούδης, Λαμπρόπουλος 3, Ταρνάρης, Σέρμπος.
Πεύκη (Κοντομηνάς): Μαντζανάς, Τσαμπής 17 (1), Κυριαζόπουλος, Τσάκος, Κεχρής, Μελάς 17 (4), Σημαιόπουλος 4, Πολύζος, Κουκάκης 4, Χασάπης 3 (1), Πατωνίδης 5 (1), Ταγάρης 17.

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΛΙΟΝΑ: “Σήμερα δείξαμε ότι γίναμε ομάδα Γ’ Εθνικής. Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, δεδομένων των προβλημάτων που έχουμε τον τελευταίο καιρό, όπως είναι η απουσία του Νικολόπουλου και οι τραυματισμοί των Δαβάνη και Λαμπρόπουλου. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Γιάννη Χαμηλό που τραυματίστηκε στο φρύδι, στην προπόνηση της Πέμπτης, έκανε τέσσερα ράμματα και ζήτησε με δική του ευθύνη να αγωνιστεί. Οπότε καταλαβαίνετε, γιατί αυτή η νίκη αποκτά τόσο μεγάλη σημασία. Επίσης, βρήκαμε χώρο να χρησιμοποιήσουμε και τα νέα παιδιά (Στάνκοβιτς).

Οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους παίκτες και προπονητικό τιμ, οι οποίοι σήμερα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Είχα υποσχεθεί στον κόσμο ότι θα τον αποζημιώσουμε με μία σημαντική νίκη, σήμερα με τον τρόπο που ήρθε και την μεγάλη ανατροπή, πιστεύω ότι τον αποζημιώσαμε. Δεν μένουμε όμως εδώ, τον θέλουμε κοντά μας για να έρθουν και άλλες νίκες».