Τοπικά

Ερύμανθος και Καλάβρυτα συμμετέχουν στο Achaia Fest 2017

Achaia Fest 2017 , Δυτικής Αχαΐας , Δήμου Δυτικής Αχαιας στο Achaia Fest
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ερύμανθος και Καλάβρυτα συμμετέχουν στο Achaia Fest 2017

Τους Δημάρχους Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και Ερυμάνθου κ. Θάνο Καρπή επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Αχαΐας και είχαν συνεργασία για τη συμμετοχή των δύο Δήμων και παραγωγών της περιοχής τους, στο πρώτο μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Achaia FEST, που θα γίνει από 11 έως 15 Μαΐου, στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Στήριξη στο festival

Όπως ανακοίνωσαν οι δύο Δήμαρχοι, οι Δήμοι τους υποστηρίζουν την πρωτοβουλία και θα έχουν ενεργό συμμετοχή στο Achaia FEST που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το Achaia FEST είναι ένα πολυδραστικό Φεστιβάλ που σκοπό έχει να αναδείξει και να προβάλλει τα προϊόντα και τις Επιχειρήσεις της Αχαΐας, αλλά και τους τουριστικούς προορισμούς και τα πολιτιστικά δρώμενα κάθε περιοχής της Αχαΐας.

Θα συμμετέχουν δεκάδες Επιχειρήσεις και παραγωγοί οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνον να παρουσιάσουν, αλλά και να πωλούν τα προϊόντα τους.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσουν οι επισκέπτες τα προϊόντα και τις Επιχειρήσεις της Αχαΐας, ώστε να τα επιλέγουν και να προτιμούν στις αγορές τους.

Για αυτό, καθ όλη τη διάρκεια του πενθημέρου (11-15 Μαΐου) οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάζουν δωρεάν προϊόντα, να παίρνουν πληροφορίες για τις Επιχιερήσεις της περιοχής, ενώ παράλληλα θα μπορούν να παρακολουθούν συναυλίες και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις. Παράλληλα, με την ευθύνη του Ι.ΙΕΚ Βέργη, που είναι υποστηρικτής της διοργάνωσης θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, αλλά και χώρος γαστρονομίας που θα δημιουργούνται πιάτα με Αχαϊκά προϊόντα και θα προσφέρονται στους επισκέπτες.

Για πληροφορίες σχετικά με το achaia FEST:  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, τηλ. 2610277679 εσωτερικό 32 (κ. Κούστας) ή στα τηλ. 2610 622406, 2610 279428, e-mail: info@achaiataste.gr