Αθλητισμός

Πανμοβριακός: Δεν τα κατάφερε στον τελικό Κυπέλλου!

 
 
 
 

Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου πήρε τον τελικό Κυπέλλου…

Ο Πανμοβριακός Ριόλου δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου στον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όπου έδωσε το παρών για πρώτη φορά στην ιστορία του και υπέστη ήττα με 1-0.

Το γκολ του τελικού πέτυχε με φάουλ ο Μπουλούμπασης στο 23΄, με την ομάδα του Άγγελου Κωνσταντινόπουλου να χάνει ευκαιρίες για την ισοφάριση στο 32΄με τον Παπαγεωργακόπουλο, στο 50΄με τον Παπουτσή και στο 90΄με τον Χριστόπουλο.

Στο ημίχρονο βραβεύτηκαν οι Γιάννης Βογιατζής (ρέκορντμαν στο Κύπελλο με 9 παρουσίες και 5 κατακτήσεις), Ντίνος Σπυρόπουλος (για την προσφορά του στον Πανμοβριακό) και Νίκος Σταυρόπουλος (για την προσφορά του στον Κεραυνό).

Το westcity.gr βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Κάτω Αχαγιάς και θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από τον μεγάλο τελικό…

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

Κεραυνός Αγ. Βασιλείου (Γ. Ζερδεβάς): Χάχαλης, Μπαλατής (75΄ Ντινόπουλος), Ασκούνης, Καραχάλιος, Παπαχριστόπουλος, Βάρρας, Νάτσης (83′ Κασιώνης), Λάγιος (64΄Μπερτσιάς), Τσάτο, Μπουλούμπασης, Ζαφειρόπουλος

Πανμοβριακός (Α. Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος(72′ Μητρόπουλος), Αθανασόπουλος, Σπανός(83΄Μιχαλόπουλος), Αντωνόπουλος, Α. Λιάκος, Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης(55′ Γ. Λιάκος), Παπουτσής, Γραμματικόπουλος, Χριστόπουλος