Εκδηλώσεις-Τελετές Τα Νέα της Αγοράς

Passion4Events – Τα πάντα για το Γάμο και τη Βάπτιση

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

“Ντύστε” τα όνειρά σας.

Passion4Events … Τη μεγαλύτερη και ομορφότερη στιγμή της ζωής σας. Δίπλα στις λέξεις αισθητική και κομψότητα θα βρείτε το όνομα Passion4Events.

Ρομαντικός; Παραδοσιακός; Εναλλακτικός; Πολυτελής; Σε πόλη, σε χωριό ή σε νησί; Εσείς πως ονειρεύεστε τον γάμο σας;

Όποια και αν είναι η απάντηση, το passion4events είναι εδώ, για να σας βοηθήσει να τον οργανώσετε σωστά και να απολαύσετε τη διαδρομή προς την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.  Ας μην ξεχνάμε ότι ο γάμος δεν είναι απλά ένα γεγονός που θα συμβεί και θα τελειώσει. Είναι μια κορυφαία στιγμή κατά την οποία δύο άνθρωποι αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους σε μία.  Πώς όμως θα κρατήσουν ζωντανές αυτές τις αναμνήσεις;
Πώς θα αφηγηθούν στα παιδιά τους τη μέρα που ο μπαμπάς και η μαμά έγιναν αντρόγυνο; Πώς θα ανακαλέσουν μικρές και μεγάλες στιγμές, πρόσωπα, χαμόγελα, ευχές;

Την απάντηση σε αυτά έχει το passion4events!

Εσείς Ορίσατε ημερομηνία; Φανταστείτε τώρα τον εαυτό σας να περπατά μέσα σε έναν απέραντο κήπο, περιστοιχισμένο από κάθε λογής πανέμορφα λουλούδια! Ποιο θα διαλέγατε για τη νυφική σας ανθοδέσμη ή για τον στολισμό της βάπτισης; Θα επιλέγατε κάποιο συνηθισμένο ή το πιο σπάνιο; Χρωματιστό ή λευκό; Με έντονο άρωμα ή όχι;

Βαπτιστικά, λαδόπανα, Ευχολόγια, μαρτυρικά. Υπέροχα, στυλάτα, εντυπωσιακά και σύγχρονα. Μικρός πρίγκιπας, hello kitty, είναι ενδεικτικά μερικές προτάσεις προκειμένου να οργανώσουμε μια βάπτιση ανεξίτηλη σε όλους.!
Διαλέγουμε μαζί σας ένα από τα πρωτότυπα θέματα για στολισμό της συλλογής μας και κάνουμε το πάρτι της βάπτισης του μωρού σας ένα πραγματικά αξέχαστο γεγονός!

Αγγίζουμε δαντέλες, μετάξι, φίνο λινό….αγγίζουμε το απόλυτο! Για ανθρώπους με γούστο, πακέτο νονού και τιμή που θα απορείς αν άκουσες καλά. Αμέτρητα χρώματα, ατελείωτα υλικά και αστείρευτες ιδέες.

Δεν έχετε παρά να περιγράψετε όσα φαντάζεστε και από εκεί και πέρα όλα ενορχηστρώνονται ώστε την μεγάλη μέρα, τα πάντα, να είναι έτοιμα! Νέοι άνθρωποι, με κατανόηση και επαγγελματισμό, κατορθώνουν να σου χαρίσουν την τελειότητα σε αυτο που έχεις ονειρευτεί.

Γνωρίζοντας ότι πίσω από κάθε διοργάνωση κρύβεται μια μοναδική ιστορία αγάπης, οργανώνουμε μαζί σας, ζευγάρι, γονείς ή νονούς, την ημέρα αυτή. Χρησιμοποιώντας την εμπειρία, τη φαντασία και την όρεξη μας στα πλαίσια της δυνατότητας του πελάτη.

Είμαστε εδώ για να δώσουμε λίγη δόση μαγείας στη δική σας ζωή.

Ήρθαν για να … παθιαστούμε!