Lifestyle

Η Νατάσα Τάντουλα μιλά στο westcity.gr για τη συμμετοχή της στο 2ο NGFL

Νατάσα Τάντουλα
 
 
 
 

Το απόλυτο fashion event της χρονιάς

Η Νατάσα Τάντουλα μιλά στο westcity.gr για τη συμμετοχή της στο 2ο NGFL. Το New Generations Fashion Lines (NGFL) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Πατρινή σχεδιάστρια μόδας, Νατάσα Τάντουλα συμμετέχει και σ αυτό το event. Να θυμίσουμε ότι η Νατάσα στηνσυμμετοχή της στο New Generations’ Fashion Lines , “έκλεψε” τις εντυπώσεις, με τα φλας να πέφτουν πάνω στις μοναδικές δημιουργίες της.

Το event !!!

To New Generations’ Fashion Lines θεωρείται από τα κορυφαία events μόδας στη χώρα μας και συγκεντρώνει νέους σχεδιαστές από όλη την Ελλάδα. Στο 2ο NGFL θα συμμετέχουν συνολικά 16 σχεδιαστές μόδας που θα παρουσιάσουν τις collection Autumn – Winter 2018. Οι συλλογές των συμμετεχόντων στο NGFL 2 θα φιλοξενηθούν για ένα μήνα στο Loft Fashion – The Garage Project. Η εκδήλωση θα αφιερωθεί για άλλη μια φορά στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η Νατάσα δεν είναι άγνωστη στη Δυτική Αχαΐα. Την συναντάμε αρκετές φορές τους , κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς έχει συγγενική σχέση με τους Άγγελο και Θάνο Τσάμη.