Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Έχεις μελίσσια ; Τότε σίγουρα πρέπει να γνωρίζεις αυτό !

μελίσσια
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με την πιστοποίηση του Τμήματος Μελισσοκομίας !

Έχεις μελίσσια ; Τότε σίγουρα πρέπει να γνωρίζεις τα παρακάτω. Η βαφή των κυψελών είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πιο συγκεκριμένα το τμήμα Μελισσοκομίας.

Εδώ και ενάμιση (1,5) χρόνο περίπου γινόταν πειράματα για το πόσο επηρεάζετε η ζωή της μέλισσας αλλά και η ποιότητα του μελιού από τις τοξικότητες των χρωμάτων που βάφονται οι κυψέλες. Αφού ολοκληρώθηκε αυτή η μελέτη διαπιστώθηκαν πολλά σημαντικά πράγματα όπου αναφέρονται στο φυλλάδιο που θα δείτε στις φωτογραφίες πιο κάτω, με πλήρης αναλυτικά στοιχεία.

Η Berling σπαταλώντας αρκετό χρόνο και χρήμα κατάφερε να δημιουργήσει μια συνταγή για την βαφή των κυψελών χωρίς τοξικές ουσίες συμβαδίζοντας πάντα με τις οδηγίες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αρχές Μαρτίου 2017, δηλαδή σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά, το υλικό βγήκε στην αγορά με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ώστε ο καταναλωτής να είναι σίγουρος ότι δεν πουλάει αλλά και δεν τρώει τοξικά προϊόντα.

Στην Ελληνική αγορά υπάρχουν εδώ και αρκετά χρόνια ανάλογα υλικά χωρίς καμία πιστοποίηση και αυτό το μαρτυρά ο αριθμός πρωτοκόλλου της Berling με τον αριθμό «1».

Η επιχείρηση “Κουτρουμάνης Βασίλειος”  έχει προμηθευτεί και τις τέσσερις αποχρώσεις όπου έχουν πάρει έγκριση. Με χαρά σας περιμένουν στο κατάστημα για να σας ενημερώσουν για όλες τις λεπτομέρειες.