Αθλητισμός

Εθνικός Σαγείκων-Λέων Αλισσού 1-2: Ανατροπή “ψυχής” και παραμονής!

Λέων Αλισσού
 
 
 
 

Μεγάλης σημασίας “διπλό” ο Λέων Αλισσού…

Ο Λέων Αλισσού πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Εθνικού Σαγείκων με 2-1 για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑ κατηγορίας και πλέον ελπίζει βάσιμα στην υπόθεση παραμονή.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22′ με τον Μπεκίρη, σε μία φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την μη τήρηση του fair play, με τον Λαζανά να βρίσκεται στο έδαφος και τον διαιτητή να μην διακόπτει το παιχνίδι. Μετά την ανάπαυλα, τα “λιοντάρια” βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και αρχικά ισοφάρισαν με τον Ξυπολιά στο 50′, ενώ ο Μπενέτος ολοκλήρωσε την ανατροπή και χάρισε το πολύτιμο “τρίποντο” στο σύνολο του Λάκη Στρατίκη, βρίσκοντας δίχτυα στο 82′.

Το westcity.gr βρέθηκε στο γήπεδο των Σαγεΐκων και θα ακολουθήσει φωτορεπορταζ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Ν.Σαλαμαλίκης): Κύργιος, Μπαντούνας, Ι.Σωτηρόπουλος (71′ Νιάρος), Σ.Θ. Διακάτος, Σ.Α. Διακάτος, Μπεκίρης (55′ Πυρρής), Β.Σαλαμαλίκης, Καρμοκόλιας, Καρκούλιας, Φραγκούλιας, Ν.Σωτηρόπουλος (84′ Γκοτσούλιας)

ΛΕΩΝ (Στρατίκης): Βέρρας, Καλιάμης, Τραχάνης, Νικολόπουλος, Βλάντι (52′ Μούτσα), Δρούσκας (89΄Καούρης), Μπαρμπούνης, Λαζανάς, Ράθωσης (62΄Ανδρικόπουλος), Μπενέτος, Ξυπολιάς