Αθλητισμός

Πάνος Κάτσενος : “Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο”

Κάτσενος
 
 
 
 

Ο Κάτσενος μίλησε στο westcity πριν τον τελικό…

Ο Πάνος Κάτσενος είναι βασικό στέλεχος στην φετινή εξαιρετική πορεία του Πανμοβριακού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, καλύπτοντας το δεξί άκρο της άμυνας των “κοκκινόμαυρων”.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Κάτσενο, που μίλησε για το σαββατιάτικο παιχνίδι και την ισοπαλία με την Δόξα Παραλίας, αλλά εξέφρασε και τα συναισθήματά του για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου, με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

1) Πετάξατε 2 βαθμούς στο ματς με την Δόξα στην Παραλία το Σάββατο. Έτσι μείνατε 4 πόντους πίσω από την κορυφή. Είναι απώτερος στόχος το κυνήγι του τίτλου;

Π.Κ.: “Ο μεγάλος στόχος μας ήταν να κυνηγήσουμε τον στόχο του Κυπέλλου και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Αυτό το καταφέραμε. Όσο για το πρωτάθλημα θα παλέψουμε για το καλύτερο και για να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε.”

2) Το Σάββατο δίνετε ένα μεγάλο και ιστορικό ματς στον τελικό του Κυπέλλου. Πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα και ποια τα συναισθήματα σας;

Π.Κ.: “Είμαστε όλοι μας χαρούμενοι, που καταφέραμε και φτάσαμε ως τον τελικό. Θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο, που είναι για εμάς μία μεγάλη πρόκληση και αν τα καταφέρουμε θα είναι το πρώτο της ομάδας. Ελπίζουμε να γίνει ένα ωραίο και δυνατό παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε.”

3) Την φετινή σεζόν τα πας περίφημα με καλές παρουσίες στο πρωτάθλημα. Με τι θα είσαι ικανοποιημένος όταν τελειώσει η σεζόν;

Π.Κ.: “Το θέμα είναι ότι όλοι μας στον Πανμοβριακό κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το κλίμα είναι πολύ καλό και είμαστε μία οικογένεια, για αυτό φέτος έχουμε καταφέρει κάποια σημαντικά πράγματα. Ευχαριστημένος θα είναι αν πάρουμε το Κύπελλο και παράλληλα αν φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε στο πρωτάθλημα.”