Τοπικά

Επίσκεψη Γκοτσούλια στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στο πλαίσιο των δράσεων της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. στο Νομό Αχαΐας…

…πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη επίσκεψη του Γραμματέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος στην Αχαΐα Σάκη Γκοτσούλια, στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας, παρουσία εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων, οι οποίοι είναι και μέλη της Ν.Δ. Στη συνάντηση ήταν παρόντες, τόσο ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βασίλης Σταθακάρος, όσο και η Γραμματέας της Οργάνωσης Άννα Σουφλή.

Ο κ. Γκοτσούλιας θα πραγματοποιεί τέτοιου είδους συναντήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεται για τα τοπικά θέματα και να ενημερώνει για τις τρέχουσες εξελίξεις, που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Στην εν λόγω συνάντηση έγινε ευρεία συζήτηση για το πλάνο που θα κινηθεί η Ν.Δ. στα πλαίσια της διαφαινόμενης μεταρρύθμισης του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, αλλά και για τις βασικές θέσεις που έχουν εκφραστεί πάνω σ’ αυτό το ζήτημα από τα αρμόδια όργανα του κόμματος και τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις, τόσο στο Αίγιο, όσο και στην περιφέρεια της Αιγιάλειας με πιο ευρεία συμμετοχή αιρετών, πρώην αιρετών και λοιπών αυτοδιοικητικών στελεχών της Ν.Δ. Αιγιαλείας.