Τοπικά

Επιβράβευση πελατών από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης

θερινές εκπτώσεις , εμπορικός Σύλλογος Δύμης
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Δύμης:

“Μετά την απόλυτα πετυχημένη δράση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, έτσι και τώρα, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του Πάσχα (3.4.2017 – 15.4.2017) προκειμένου να δώσει κίνητρο στους καταναλωτές για να κάνουν τα ψώνια τους από τα καταστήματα της πόλης μας θα επιβραβεύσει τυχερούς καταναλωτές, μετά από κλήρωση, στην οποία θα συμμετέχουν πελάτες των καταστημάτων που θα συμμετάσχουν στη δράση αυτή.

Πελάτες καταστημάτων που συμμετέχουν στη δράση, με αγορές άνω των 20€, λαμβάνουν λαχνό και αυτόματα παίρνουν μέρος σε κλήρωση.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στη δράση αυτή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Συλλόγου μέχρι τη Δευτέρα 3.4.2017, δηλώνοντάς τους τη συμμετοχή και το δώρο της επιχείρησής τους, προκειμένου να λάβουν τα μπλοκ με τους λαχνούς της συμμετοχής.

Προς διασφάλιση της διαδικασίας, οι τυχεροί λαχνοί θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη αγοράς και θα αναρτηθούν στο site του Συλλόγου καθώς και στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο της περιοχής μας, μετά την κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (δίπλα από το Πολ. Κέντρο Μελίνα Μερκούρη) την Τρίτη 18.4.2017″.