Τοπικά

Ανακοίνωση Συλλόγου Αλισσαίων για τον Μαζικό Αγώνα Δρόμου

1ος Αγώνας Δρόμου Αλισσού
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Αλισσαίων για τον Μαζικό Αγώνα Δρόμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου:

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση για τα οργανωτικά θέματα του Μαζικού Αγώνα Δρόμου, που θα γίνει στις 2 Απριλίου ημέρα Κυριακή, με διαδρομή από τα Λουσικά στον Άνω Αλισσό.

Ακόμα από την οργανωτική επιτροπή ανακοινώνεται ότι το σημείο κατάθεσης συμμετοχών την ημέρα του αγώνα, θα είναι έξω από το νηπιαγωγείο του Κάτω Αλισσού, όπου εκεί όποιος καταθέτει αίτηση συμμετοχής, θα παίρνει το μπλουζάκι του. Ακόμα αυτοί που καταθέτουν αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά στο dmparmpounes@gmail.com θα πηγαίνουν στο σημείο επιτροπής αγώνα στον Κάτω Αλισσό, για να πάρουν το αυτοκόλλητο για τους συμμετέχοντες στα 10χλμ, καθώς και την μπλούζα τους.

Ώρα συγκέντρωσης 9:30. Μετά θα μπαίνουν σε λεωφορεία και θα πηγαίνουν στις αφετηρίες του αγώνα δρόμου, για τα 10χλμ, στο παλαιό δημαρχείο Λουσικών , για τα 5χλμ στο οινοποιείο Παπασταματόπουλος και για τα παιδιά στην Αγία Τριάδα Άνω Αλισσού.

Ακόμα σας ενημερώνουμε ότι η ώρα έναρξης του αγώνα θα πάει λίγο πίσω, για τα 10χλμ στις 11:00, για τα 5χλμ στις 11:15 και για τα παιδιά (1χλμ.) στις 11:25.
Επίσης , λίγες ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα , θα ενημερωθείτε με δελτία τύπου για τυχόν κυκλοφοριακές αλλαγές, κατά την διάρκεια του μεγάλου, μαζικού αγώνα δρόμου.

Τέλος θα επαναληφθεί συνάντηση με την παρουσία εθελοντών φορέων, στις 29 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00, στο κοινοτικό κατάστημα Άνω Αλισσού.