Αθλητισμός

Γιώργος Ντάζος: “Ο νέος προπονητής μας άλλαξε την ψυχολογία”

ntazos 1
 
 
 
 

Ο Γιώργος Ντάζος μίλησε στο westcity λίγο πριν το Λουτράκι…

Ο “χρυσός” σκόρερ στην μεγαλειώδη νίκη της Αχαϊκής επί της Παναχαϊκής, Γιώργος Ντάζος, παραχώρησε μίνι-συνέντευξη στο westcity, λίγο πριν από την έναρξη της μάχης με τον Α.Ο. Λουτρακίου.

Ο αμυντικός της ομάδας της Κάτω Αχαγιάς αναφέρθηκε στο γκολ που σημείωσε με την Παναχαϊκή και εξέφρασε την άποψή του για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας, αλλά και για το σημερινό δύσκολο παιχνίδι των “καναρινιών”.

Σκόραρες κόντρα στην Παναχαϊκή και με το δικό σου γκολ έκρινες την μεγάλη νίκη της Αχαϊκής. Ποια τα συναισθήματά σου;

Γιώργος Ντάζος: “Σίγουρα αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που με το γκολ μου, πήραμε μια μεγάλη και ιστορική νίκη απέναντι στην Παναχαϊκή. Από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, είτε βάλω γκολ, είτε κρατήσουμε ανέπαφη την άμυνά μας.”

Στις 22 του μήνα θα δώσετε μάχη για το Κύπελλο εκ νέου με την Παναχαϊκή. Θεωρείς οτι αυτό το ματς θα είναι διαφορετικό ή όχι, σε σχέση με το πρωτάθλημα;

Γ.Ν.: “Το παιχνίδι του τελικού για το Κύπελλο θα είναι εντελώς διαφορετικό. Πρώτα θα είναι γιορτή και έπειτα ο καλύτερος και πιο τυχερός θα είναι και ο νικητής.”

Σήμερα παίζετε ένα κρίσιμο ματς με το Λουτράκι εκτός. Πώς βλέπεις αυτήν την μάχη;

Γ.Ν.: “Έχουμε και σήμερα αρκετές απουσίες, αλλά θεωρώ πως όλοι είμαστε έτοιμοι σε αυτήν την ομάδα, για να βοηθήσουμε. Πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε και εύχομαι να είναι το “διπλό”.”

Έχεις ζήσει και τον Γκόφα και τον Γαβριλόπουλο. Που οφείλεται η άνοδος της Αχαϊκής με τον νυν προπονητή σας; 

Γ.Ν.: Η παρουσία του νέου προπονητή μας έχει αλλάξει την αγωνιστική πειθαρχεία και την ψυχολογία και αυτό φαίνεται στην βαθμολογία και στο αγωνιστικό μας πρόσωπο από αγωνιστική σε αγωνιστική.”

Προσωπικά με τι θα είσαι ευχαριστημένος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου;

Γ.Ν.: Εύχομαι και θέλω η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και εγώ και οι συμπαίκτες μου να τελειώσουμε τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς και υγιείς.”