Τοπικά

Οι εργαζόμενοι των Δήμων Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους (φωτο)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πραγματοποιήθηκαν δύο εκδηλώσεις

Το Δ.Σ. των εργαζομένων των Δήμων Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας, διοργάνωσε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων. Η απόσταση μεταξύ των δύο εδρών (Κάτω Αχαΐα – Χαλανδρίτσα) και η απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών δεν επιτρέπουν την πραγματοποίηση μιας ενιαίας εκδήλωσης.

Έτσι η πρώτη εκδήλωση έλαβε χώρα την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 στο Δημαρχείο στη Χαλανδρίτσα όπου παρευρέθηκαν  από τη Δημοτική Αρχή Ερυμάνθου οι αιρετοί: ο Δήμαρχος Θάνος Καρπής, ο Πρόεδρος του ΔΣ Ερυμάνθου Λ. Γεωργαντόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Γ. Σουβαλιώτης οι οποίοι έδωσαν τις ξεχωριστές τους ευχές στους εργαζόμενους του Δήμου Ερυμάνθου.

Η δεύτερη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, στην Κάτω Αχαΐα στο πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη». Από πλευράς των αιρετών της Δυτικής Αχαΐας, παρευρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλης Γκοτσόπουλος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, κ. Διονύσης Γκοτσούλιας, κ. Παναγιώτης Κουνάβης και η κ. Ζαχαρούλα (Ζωζίτα) Βεντερόζου ως εκπρόσωπος του κ. Αλέξη Θανόπουλου και ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφώντας Μπαχράς, οι οποίοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στους υπαλλήλους του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Και στις δύο εκδηλώσεις ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γατσούλης, μετέφερε σε όλους τους παρευρισκόμενους τις θερμές συναδελφικές ευχές όλων των μελών του ΔΣ, ευχήθηκε στους καλή χρονιά σε όλους τους εργαζόμενους και επισήμανε πως το 2017 σε συνέχεια του 2016 θα είναι γεμάτο από νέες προκλήσεις-αγώνες για τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Υπενθύμισε σε όλους ότι οι υπάλληλοι είναι η ραχοκοκαλιά του Δήμου και τόνισε τη σημασία της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων με γνώμονα τη διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος και την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Τα φλουριά που βρέθηκαν και στις δύο Βασιλόπιτες αντιστοιχούσαν φέτος στο ποσό των 100€.

OLYMPUS