Αθλητισμός

Εύκολη νίκη για Αχαγιά 82 – Δηλώσεις Λιόνα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Νίκη για Αχαγιά 82

Εύκολη νίκη για Αχαγιά 82 , όπου κέρδισε στο κλειστό της Κάτω Αχαΐας την ομάδα της Καλαμάτας. Οι παίκτες της Αχαγιάς έβρισκαν εύκολα το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι και με δυνατά το 2ο και το 3ο δεκάλεπτα έφτασαν στο τελικό 75-59. Απ τους γηπεδούχους εντυπωσιακή εμφάνιση έκαναν οι Δαβάνης και Μοσχοβάκης , πετυχαίνοντας 20 πόντους έκαστος.

Ο coach των ερυθρόλευκων Θ. Λιόνας δήλωσε :

«Ήταν ένα ακόμα βήμα προς το στόχο μας. Πραγματοποιήσαμε μία σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει παρουσιάσει καλά στοιχεία εκτός έδρας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο γιατί έπαιξαν εκπληκτική άμυνα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Για μένα, είτε κάποιος βάζει 20 πόντους είτε παίζει καλή άμυνα είναι το ίδιο. Αξίζει επίσης, ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά που δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή και τους δόθηκε σήμερα η δυνατότητα να παίξουν.

Η προσφορά τους είναι μεγάλη όλη την εβδομάδα γιατί κάνουν προπονήσεις και παλεύουν προκειμένου να προπονούμαστε καλά και να βρισκόμαστε σε ένα ρυθμό. Για μία ακόμα φορά θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά δεν εφησυχαζόμαστε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Ελπίζω σήμερα να δώσαμε χαρά στο φίλαθλο κοινό της Αχαγιάς με την εμφάνισή μας. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, είναι ένας παράγοντας που θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον για να κάνουμε και άλλες νίκες».

Τα δεκάλεπτα : 22-26, 23-10, 19-8, 11-15

ΑΧΑΓΙΑ 82 (Λιόνας) : μοσχοβάκης 20, Στάνκοβιτς, Σταμόπουλος 4, Γατσούλης 3 (1), Νικολάου 3 (1), Χαμηλός 7 (1), Τσινόπουλος 8 (2), Λυκούδης, Λαμπρόπουλος 2 Δαβάνης 20, Σέρμπος 2, Νικολόπουλος 6

Καλαμάτα (Γιαννακόπουλος): Αντωνόπουλος, Κίσσας 6 (2), Μπάκας 17, Τσικούρης 8, Μαγιντοπέ 2, Σπηλιώτης 1, Δελής 20 (2), Σκοπέτος, Παθιάκης 2, Τριανταφυλλόπουλος, Γεωργαντάς, Κουτίβας 3 (1)