Αθλητισμός

Βράβευση Σαράντη από το Σωματείο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης

Χρήστος Σαράντης , Ομοσπονδιακός Προπονητής στα κλιμάκια της ΕΣΚΑ-Η
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Οι βραβεύσεις μοιάζουν να μην έχουν τελειωμό για την περσινή μαγική σεζόν σε Αχαγιά ’82 και Αστέρια Αχαΐας για τον Χρήστο Σαράντη.

Την Κυριακή 29/1/2017 το Σωματείο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κόβει την πίτα του στις 20:00 στο ξενοδοχείο ”Athens Avenue” (Λεωφόρο Συγγρού 182) και βραβεύεται για την περσινή επιτυχία της ανόδου της Αχαγιάς ’82 σε Εθνική κατηγορία.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την περιοχή μας να βραβεύεται ο Αχαγιώτης τεχνικός από τον ΣΕΠΚ μαζί με μεγάλα ονόματα Ελλήνων προπονητών που δουλεύουν σε Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο και  κατάφεραν να διακριθούν την περσινή σεζόν 2015-2016.

Αναλυτικά το κάλεσμα του ΣΕΠΚ:

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 20:00 στο ξενοδοχείο “Athens Avenue” (Λ. Συγγρού 182) θα κόψουμε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συνδέσμου μας. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα βραβεύσουμε τους Έλληνες προπονητές που διακρίθηκαν την περασμένη σεζόν με τις ομάδες τους και θα τιμήσουμε ανθρώπους που πρόσφεραν στο ελληνικό μπάσκετ: τον Τάκη Κορωναίο, τον Σταύρο Κατσαφάδο, τον Νίκο Νεσιάδη και τον Δημήτρη Μπασούρη. Η παρουσία όλων θεωρείται σημαντική. Όχι μόνο για να τιμήσουμε συναδέλφους, αλλά και την ζωντανή ιστορία μας. Επίσης η παρουσία όλων θεωρείται σημαντική, ώστε, να επιβεβαιώσουμε τη δυναμική του ΣΕΠΚ, να ενώσουμε τις φωνές μας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να παρουσιαστούμε μια γροθιά την εποχή που διακυβεύονται πολλά για το μέλλον του επαγγέλματός μας. Ο δυνατός ΣΕΠΚ εξαρτάται από τη παρουσία και την δυναμική των μελών του. Και ο δυνατός ΣΕΠΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει το καλύτερο για τον Έλληνα προπονητή ενόψει του νέου αθλητικού νόμου και όχι μόνο.

Καλή χρονιά και ραντεβού την Κυριακή 29 Ιανουαρίου