Τοπικά

Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ευχαριστήριο μήνυμα του Διοικητή της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών:

«Μετά από δύο χρόνια στην Διοίκηση της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, θα ήθελα απερχόμενος, λόγω της προαγωγής μου και της μεταθέσεώς μου στην Π.Υ. Ζακύνθου, να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που βοήθησαν στο δύσκολο έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πρωτίστως θέλω θερμά να ευχαριστήσω τους Αξιωματικούς και όλο το υπόλοιπο προσωπικό της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας, ότι οι υπάλληλοι της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών θα συνεχίσουν με τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο να προσφέρουν ακόμα περισσότερα στον τόπο μας. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους από όμορες υπηρεσίες για την αγαστή συνεργασία που είχαμε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Να ευχαριστήσω επίσης τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας, τον Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου και τον Αντιδήμαρχο Π.Π. Αθανάσιο Ραυτακόπουλο, τις δημοτικές παρατάξεις και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων καθώς και το Γραφείο Π.Π. του Δήμου Πατρέων, για την άψογη συνεργασία μας.

Συνεχίζοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις Επιχειρήσεις της ΒΙ.ΠΕ. Πατρών και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας για την αμέριστη συμπαράσταση στο δύσκολο έργο που επιτελούμε, σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει ο τόπος και ο λαός μας.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τοπικούς φορείς (ΕΛ.ΑΣ- ΔΑΣΟΝΟΜΙΟ κ.λ.π) και τα τοπικά ΜΜΕ για την άριστη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια καθώς και τους συντοπίτες μου για την αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο μου.

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω όλες τις εθελοντικές οργανώσεις της περιοχής μας (ΣΕΔΙΠ Δυτ. Αχαΐας – ΕΟΠΥΔ Βραχνείκων – Εθελοντική Ομάδα Κρίνου) για την πολύτιμη βοήθεια και την ανιδιοτελή προσφορά τους στη κοινωνία, χωρίς αμοιβή και ανταλλάγματα, προστατεύοντας και διαφυλάττοντας τον υπέροχο φυσικό πλούτο του τόπου μας.

Αποχωρώ λοιπόν από την Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών για νέα μετερίζια με τις καλύτερες αναμνήσεις, πιστεύοντας ότι έχω επιτελέσει και εγώ και οι συνάδελφοί μου στο ακέραιο το καθήκον μας και έχοντας κάνει όλο αυτό τον καιρό ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να σταθούμε όρθιοι και να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και προστατεύοντας την ζωή και την περιουσία των Πολιτών και του Κράτους.
Σας ευχαριστώ πολύ.-