Τοπικά

Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος : Έκοψαν την πίτα τους στην Βυτίνα (φώτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με συμμετοχή 150 ατόμων

Με τρία πούλμαν για την προγραμματισμένη τους εκδρομή , έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ο Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος , στην Βυτίνα .

Ο Πρόεδρος του συλλόγου ενημέρωνε καθ’ όλη την διάρκεια τους συμμετέχοντες και προχώρησε σε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς , ενώ η συνέχεια περιείχε πλούσιο φαγητό και χορό .

Η κοπή της πίτας έγινε και τότε ο Δημήτρης Μπαρμπούνης ξανατόνισε τους σκοπούς και τους στόχους που έχει βάλει μπροστά ο σύλλογος , ενώ τόνισε πως θα είναι μπροστά και παρών σε κάθε προσπάθεια , ενώ ταυτόχρονα θα προβάλει τον πολιτισμό και θα αναδείξει τον αγώνα για καλύτερη ζωή στα χωριά του Άνω και Κάτω Αλισσού .

Να τονίσουμε πως ο σύλλογος με 676 μέλη ,έχει κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων και έχει αναγνωριστεί η προσπάθεια και εκτός δήμου Δυτ. Αχαΐας .

Στην κοπή πίτας συμμετείχαν οι πρόεδροι του Κάτω Αλισσού , Σουδενεικων , κ Κελαμη & Καλδιρη . Παρών ήταν και ο δημοσιογράφος κ. Αβραμίδης και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κα Λοτσαρη.

Φωτογραφίες από Γιάννη Πεφάνη

alissaion-peiros-vytina alissaion-peiros-vytina-1 alissaion-peiros-vytina-2 alissaion-peiros-vytina-3 alissaion-peiros-vytina-4 alissaion-peiros-vytina-5 alissaion-peiros-vytina-6 alissaion-peiros-vytina-8