Τοπικά

Δυτική Αχαΐα: Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα , θα πραγματοποιηθεί η Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας στην Αίθουσα Συνεδριάσεων.

Αναλυτικά τα θέματα:

1. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την «Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου ‘Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων ύδρευσης από ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν από το σεισμό της 08/06/2008 στην Κάτω Αχαΐα – κατασκευή προκατασκευασμένων οικίσκων στα αντλιοστάσια του Δήμου Δύμης’.»
Εισηγητής: Ραυτακόπουλος Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την «Αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του έτους 2016 του Δήμου Δυτικής Αχαΐας». Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

3. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με τον «Χαρακτηρισμό ξενοδοχειακών μονάδων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ως εποχικές επιχειρήσεις». Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την «Παραγραφή αξιώσεων κατά του Δήμου & Λογιστική τακτοποίηση παραστατικών». Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την «Διαγραφή οφειλών που έχουν ήδη βεβαιωθεί». Εισηγητής: Μυλωνάς Παναγιώτης, Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

6. Συζήτηση και Λήψη Απόφασης σχετικά με την «Πρόταση για καθορισμό αριθμού αδειών υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου του Δήμου μας». Εισηγητής: Σκάγιας Χρήστος , Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την «Παραχώρηση αίθουσας του Κοινοτικού Καταστήματος Λακκόπετρας στον εκπολιτιστικό σύλλογο ΄΄Μαύρης Μύτης΄΄ για τις δραστηριότητες του συλλόγου». Εισηγητής: Νικολάου Χρήστος, Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την «Έγκριση της αριθ. 69/2016 απόφασης του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων περί : ¨Αναμόρφωσης του Προυπολογισμού έτους 2016 του Ο.Τ.Α.Δ.». Εισηγητής: Μπαχράς Ξενοφών, πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την «Έγκριση ψήφισης του Ισολογισμού και των Αποτελεσμάτων Χρήσεως της Κοινωφελούς Επιχείρησης οικονομικού έτους 2015». Εισηγητής: Κοκκίνη – Παπαδοπούλου Πατρούλα, πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΔΥ.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την «Διαγραφή οφειλών από τέλη Ύδρευσης – Αποχέτευσης .»  Εισηγητής: Γκοτσόπουλος Βασίλειος, πρόεδρος Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών Δυτικής Αχαΐας