Lifestyle

Στα Backstage της παράστασης ” Ωραία μου Κυρία ” (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στα Backstage της παράστασης ” Ωραία μου Κυρία ” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα ,  βρέθηκε για λογαριασμό του westcity.gr ο Θανάσης Τούμπουλης.

Ο Θ. Τούμπουλης είναι συνεργάτης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Αλέξ.  Ρήγα και συμμετείχε ενεργά στην δημιουργία και το στήσιμο της εντυπωσιακής αυτής παράστασης.

Η Πρεμιέρα

Σχεδόν 1300 άτομα τίμησαν την δουλειά του σκηνοθέτη και μεταφραστή του θεατρικού έργου Αλεξ. Ρήγα, των ηθοποιών και όλων όσων έδωσαν το μεράκι τους και εργάστηκαν για την αρτιότητα του αποτελέσματος . Στα πηγαδάκια του διαλειμμάτων οι θεατές έδειχναν την ευχαρίστηση τους από την παράσταση. Όλοι μιλούσαν για το “παραμύθι” που κατάφεραν οι συντελεστές να τους κάνουν να νοιώθουν και την ανάγκη που είχαν από αυτό στην εποχή που ζούμε. Ανάμεσα στο κοινό , “εντοπίσαμε” και την Αχαγιώτισσα Μιμίκα Γεωργακοπούλου η οποία μάλιστα είναι φίλη Αλεξάνδρου Ρήγα.

Ερμηνεύουν: Δ. Ματσούκα, Κ. Κόκλας, Μπ. Λιβανού, Π. Χαϊκάλης, Χρ. Θεοδωροπούλου, Αντ. Καφετζόπουλος, Ορ. Τζιόβας , Ι. Ματιάμπα .

oraia-mou-kyria-1 oraia-mou-kyria-2 oraia-mou-kyria-3 oraia-mou-kyria-4 oraia-mou-kyria-5 oraia-mou-kyria-6 oraia-mou-kyria-7 oraia-mou-kyria-8 oraia-mou-kyria-9 oraia-mou-kyria-10 oraia-mou-kyria-11 oraia-mou-kyria-12