Τοπικά

Ευχές Διονυσίου Γκοτσούλια για τις γιορτές

Διονύσης Γκοτσούλιας , εγγύηση του Δήμου στη ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Ευχές του επικεφαλή της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων Διονυσίου Γκοτσούλια για τις γιορτές

Συμπολίτισσες συμπολίτες

Η γέννηση του Χριστού πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία να ανακαλύψουμε επιτέλους με πράξεις και όχι με λόγια την ανθρωπιά μέσα μας και γύρω μας και να σκορπίσει σε όλους μας, ένα μήνυμα αληθινών προσδοκιών και όχι ψεύτικων ελπίδων, που οδηγούν την Πατρίδα σε αδιέξοδα!!

Ας αναδείξουμε ως Έλληνες τις μεγάλες μας αρετές και τα τεράστια πλεονεκτήματα που έχουμε και ας δώσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, τον καλύτερο μας εαυτό και μακριά από εγωισμούς, τυχοδιωκτισμούς και αλαζονεία, ας συναθροίσουμε σε αυτή την κρίσιμη περίοδο  όπου και όσο μπορούμε τις δυνάμεις μας και ας χαράξουμε μια καλύτερη πορεία  για τα παιδιά μας και την Πατρίδα μας!!

Ας σκεφτούμε έστω και λίγο τι σημαίνει να είσαι  Έλληνας και τι σημαίνει για όλους μας Ελλάδα!!

Ας διδάξουμε  για μια  ακόμη  φορά  τον  κόσμο  ολόκληρο, ανασύροντας τις ιστορικές μνήμες των πιο φωτεινών περιόδων του Ελληνισμού και ας εργαστούμε για μια ακόμη φορά πάνω στις αρχές και τις αξίες μας που μας ανάδειξαν ως παγκόσμιο λίκνο δημοκρατίας πολιτισμού και Αλληλεγγύης, οδηγώντας την χώρα μας στην θέση που πραγματικά της αξίζει.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ένα καλύτερο ελπιδοφόρο έτος τόσο για τον τόπο μας αλλά και την πατρίδα μας