Τοπικά

Eurobank : Ποιους μαθητές βράβευσε από την Δυτική Αχαΐα

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τελετή βράβευσης στην Πάτρα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στην Πάτρα η τελετή βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας, καθώς και τριών αριστούχων από τους νομούς Κυκλάδων, Λέσβου και Σάμου που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία».

Σε μια ζεστή και συγκινητική ατμόσφαιρα, βραβεύθηκαν στις 16 Δεκεμβρίου 2016, παρουσία των οικογενειών τους, οι αριστούχοι μαθητές που διακρίθηκαν φέτος για τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.750 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας.

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Τα βραβεία από την Δυτική Αχαΐα έλαβαν οι εξής μαθητές :

  • Αλίκη Παρασκευή Καρκούλια από το Γενικό Λύκειο Κάτω Αχαΐας
  • Γεωργία Σαψάνη από το Γενικό Λύκειο Λουσικών Αχαΐας
  • Ανδρέας Τραχάνης από το ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας