Photos Τοπικά

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αλισσού (φωτο)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά !!!

Αρτια οργανωμένο και με μεγάλη προσέλευση κόσμου ήταν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Κάτω Αλισσού. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Κ.Α. θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθησαν στο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του Συλλόγου μας. Φέτος είχαμε έναν επιπλέον στόχο, την συλλογή τροφίμων για τις οικογένειες του χωριού οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα, ως μια ένδειξη αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν περισσότερες από 40 σακούλες με τρόφιμα, τα οποία και μοιράσαμε σήμερα το πρωί. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι προσέφεραν σε αυτή την συμβολική κίνηση του συλλόγου μας. Τις γυναίκες του χωριού, κα. Τόλια Μαρία, κα. Λάζαρη Θεώνη, κα. Παπαδημητροπούλου Κυριακή, κα. Γιαννατσούλια Όλγα, κα. Κορφιάτη Δήμητρα, κα. Κορφιάτη Θεοδώρα, κα. Τόλια Δέσποινα, κα. Κυριακοπούλου Αβραμία, για τις καταπληκτικές χειροποίητες κατασκευές τους που με τόσο πολύ μεράκι έφτιαχναν τις τελευταίες εβδομάδες. Ευχαριστούμε την Νάγια, για το Facepainting με το οποίο ξετρελάθηκαν όλα τα παιδάκια!

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο Ο.Τ.Α.Δ. κ.Μπαχρά Ξενοφών, την Πρόεδρο ΚΕΔΔΥ κα.Κοκκίνη Πατρούλα, τον Επικεφαλής της Α.ΚΙ.Δ.Α. κ.Κουνάβη Παναγιώτη καθώς και την Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αλισσού κα. Μπεζεριάνου Ελένη, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου μας.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε και είστε πάντα παρόντες σε όλες μας τις δράσεις, δίνοντάς μας κάθε φορά δύναμη και κίνητρο να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε!

Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Δείτε φωτογραφίες του westcity.gr (Το πλήρες άλμπουμ θα αναρτηθεί στη σελίδα του westcity.gr στο Facebook)

eska-xristouenna-2016-4