Τοπικά

Αλισσαίων Πείρος : Σε άσχημη κατάσταση η δρόμοι στον Αλισσό

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας , τον Πρόεδρο ΔΕΥΑΔ και τους Προέδρους Τ.Δ.  Άνω και Κάτω Αλισσού, απέστειλε ο Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος σχετικά με την κατάσταση των δρόμων. Αναλυτικά :

Αλισσαίων Πείρος  – Η επιστολή

Κύριε Δήμαρχε σας παραθέτω επιστολή για διάφορα σημεία των Αλισσών, Άνω και Κάτω που οι δρόμοι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και οι μόνιμες οικογένειες που διαμένουν δυσκολεύονται και λόγω του χειμώνα να πάνε στις οικίες τους. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι λάσπη.
Ακόμα κύριε Δήμαρχε σας ενημερώνουμε για βλάβες οπού έχει ενημερωθεί η ΔΕΥΑΔ και από τους τοπικούς προέδρους και πάρ’ όλα αυτά εδώ και πολύ καιρό δεν έχει γίνει τίποτα. Ακόμα πρέπει, έστω και την τελευταία στιγμή, να ανοίξουν και να καθαριστούν τα αυλάκια, ιδιαίτερα από καμίνι Μούγιου μέχρι λίγο μετά τις αποθήκες. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη, μόνιμα νερά και με έντονη δυσοσμία από τον πολύ καιρό. Ευελπιστούμε κύριε Δήμαρχε ότι θα παρέμβετε άμεσα και θα δώσετε εντολές στους αρμόδιους αντιδημάρχους, ώστε να μπει μηχάνημα στους άσχημους αυτούς δρόμους, καθώς να πέσει, τουλάχιστον, λίγο χαλίκι στις μεγάλες γούβες. Επαναλαμβάνουμε η κατάσταση είναι απαράδεκτη.
Σας παραθέτουμε τους περισσότερους μεγάλους δρόμους που είναι σε άσχημη κατάσταση στους Αλισσούς, καθώς και χρόνιες βλάβες της ΔΕΥΑΔ, που δεν έχουν φτιαχτεί και υπάρχουν πολύ καιρό. Έντονα είναι τα παράπονα από τους κατοίκους των χωριών μας. Ευελπιστούμε ότι δεν θα επανέλθουμε.

Άσχημοι δρόμοι:

  • Πλησίον ξενοδοχείων Άνω Αλισσού
  • Όπισθεν από νεροτσουλήθρες
  • Πλησίον γεωργικής σχολής στον Άνω Αλισσό
  • Όπισθεν οικία Πετράκου Άνω Αλισσό
  • Οδός Σκαλτσά μέχρι οικία Σκιαδά
  • Πλησίον οικίας Βούλγαρη
  • Δρόμος από νεκροταφείο Άνω Αλισσού μέχρι οικία Λιαρομάτη Κάτω Αλισσός
  • Θέση ούγκρι Κάτω Αλισσός
  • Ακόμα μέσα στο κέντρο του χωριού στον Κάτω Αλισσό, υπάρχουν δυο μεγάλες γούβες.

Αυτοί οι δρόμοι είναι σε άσχημη κατάσταση και όταν βρέχει είναι πολύ δύσβατοι και μένουν οικογένειες.

Καθαρισμός αυλακιών – βλάβες ΔΕΥΑΔ

  • Πλησίον οικία Βάγια μέχρι να βγούμε στα φανάρια του Αλισσού Ν.Ε.Ο.Πατρών – Πύργου, περισσότερο από δυο μήνες αυτή η βλάβη ( έχει γίνει έγγραφο από τη πρόεδρο του ΤΔ Άνω Αλισσού)
  • Από καμίνι Μούγιου μέχρι αποθήκες, καθαρισμός αυλακιών και επισκευή βλάβης, περισσότερο από δυο μήνες τρέχουν τα νερά
    Καθαρισμός αυλακιού στη στάση που φτιάξαμε στου Μούγιου.

Κύριε Δήμαρχε ευελπιστούμε στην παρέμβαση σας και σύντομα με λύσεις οριστικές γιατί αυτά τα προβλήματα χρονίζουν και είναι αυτονόητο ότι πρέπει να δοθούν λύσεις, γιατί υποβαθμίζουν την ζωή μας.

Δείτε φωτογραφίες

allisaion-peiros-dromoi-3 allisaion-peiros-dromoi-2 allisaion-peiros-dromoi-1 allisaion-peiros-dromoi