Τοπικά

Αλισσαίων Πείρος : Οι Δράσεις για το επόμενο 2μηνο

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Πλούσιες δράσεις με το καλημέρα του 2017

Ασταμάτητα συνεχίζει τις δράσεις του ο Σύλλογος Αλισσαίων Πείρος. Στις 7 Ιανουαρίου ξεκινάει η πρώτη δράση με μουσική και τραγούδια στην πλατεία του Κ. Αλισσού. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου :

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν σε λίγες ήμερες καθώς και το 2016 ετοιμάζετε να δώσει τη θέση του στο 2017 . Το 2016 μια χρονιά για εμάς του πολιτιστικού συλλόγου Αλισσαίων Πείρος ορόσημο,  γιατί ήταν η χρονιά που ξεκίνησε αυτή η μεγάλη όμορφη προσπάθεια έναν μεγάλο πολιτιστικό σύλλογο που να ενώνει και τα δυο χωριά μας.

Έναν σύλλογο που όλοι εμείς που τον απαρτίζουμε τα εκατοντάδες μέλη μας , οι Αλισσοί να ειναι τα χωριά μας αλλά στην ουσία μέσα μας να ειναι ένα μεγάλο χωριό ενιαίο μέσα στην καρδιά μας και έτσι νιώθουμε χρόνια,  με κοινούς δεσμούς και ίδιες πολιτιστικές παραδόσεις. Η χρονιά που σε λίγες ημέρες φεύγει μας αφήνει αισθήματα ικανοποίησης γιατί αυτή η προσπάθεια που πιστεύουμε και όπως αποδεικνύεται από την τεράστια συμμετοχή σας παντού,  αλλά και που επισφραγίστηκε με την συμμετοχή σας στις προηγούμενες εκλογές ( του Αυγούστου ) πέτυχε και οι ποιο αυστηροί κριτές μας το αναγνωρίζουν και αυτοί που στην Αρχή μας κοιτούσαν δύσπιστα.

Με τη δουλειά μας κατάλαβαν ότι θέλουμε τα χωριά μας να ειναι πάντα με θετικό πρόσημο. Πρωταγωνιστές στον πολιτισμό,  ψυχαγωγία , ποιότητα ζωής και πάντα μπροστά .

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας και τη συμμετοχή σας και το 2017 που σε λίγες ημέρες έρχεται ακόμα πιο δυναμική ποιο δημιουργική και ακόμα πιο εθελοντικές προσπάθειες για το κοινό καλό όλοι μαζί μπορούμε

Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα του πρώτου Δίμηνου του 2017

alissaion-peiros-draseis-dimono