Αθλητισμός

Α.Ο.Δύμης ’07: Εξαπλώνεται στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η με σταθερότητα

 
 
 
 

Συμμετοχή σε όλα τα πρωταθλήματα ο Α.Ο.Δύμης ΄07…

Φέτος πραγματοποιήθηκε ακόμα ένα βήμα εξέλιξης καθώς η Διοίκηση με την Τεχνική Ομάδα των Ακαδημιών αποφάσισε την συμμετοχή του Α.Ο.Δύμης ’07 σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα ή διοργανώσεις της ΕΣΚΑ-Η.

Πιο συγκεκριμένα η αρχή έγινε με τους Εφήβους όπου συμμετείχαν στο αντίστοιχο πρωτάθλημα . Εκεί αποκόμισαν σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες έστω και εάν δεν κατάφεραν να επιτύχουν κάποια νίκη στις 8 αναμετρήσεις τους. Η συνέχεια ήρθε με το Παιδικό Τμήμα, στο αντίστοιχο πρωτάθλημα το οποίο πέτυχε μια νίκη από τις έξι αγωνιστικές που έλαβε μέρος. Οι μικρότεροι Παμπαίδες φέτος είναι μοναδικοί εκπρόσωποί της Δυτικής Αχαΐας στο Τουρνουά της ΕΣΚΑ-Η, μπήκαν με το δεξί στην διοργάνωση αφού κατάφεραν νίκη στην πρώτη τους αγωνιστική.

Η συνέχεια έπεται την Άνοιξη διότι θα υπάρχει ενεργή συμμετοχή και στο Τουρνουά Μίνι της ΕΣΚΑ-Η, οι μικροί αθλητές θα αγωνιστούν για δεύτερη χρονιά σε αυτή την διοργάνωση. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως σε όλες τις κατηγορίες αγωνίστηκαν και πήραν πολύτιμες εμπειρίες αθλητές και από χαμηλότερα ηλικιακά στρώματα . Ενδεικτικά στο Εφηβικό Πρωταθλήματα εκτός από τους Εφήβους έλαβαν μέρος και 6 μικρότεροι αθλητές από τους παίδες. Στο Πρωτάθλημα Παίδων συμμετείχαν εκτός από τους παίδες και 8 μικρότεροι Παμπαίδες .

Στο Τουρνουά Παμπαίδων εκτός από τους Παμπαίδες συμμετέχουν και 10 μικρότεροι αθλητές από το τμήμα Μίνι. Όλα τα παραπάνω καθώς και η παρουσία δύο προπονητών σε κάθε προπόνηση και αγωνιστική, αποτελεί μια σταθερή Επιλογή – Στρατιγική της Διοίκησης και της Ακαδημαϊκής Τεχνικής ομάδας με στόχο την μέγιστη βελτίωση των μικρών μας Αθλητών. Ένα νέο ξεκίνημα έχει λάβει χώρα φέτος. Οι ακαδημαίκοι προπονητές Σπύρος Κρίθης Ζώης Αλεξόπουλος και Δημήτρης Μαντάς μαζί με την Γυμνάστρια Σταμάτη Βιβή δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό .

Η στενή συνεργασία τους με την Τεχνική Ηγεσία του Αντρικού Τμήματος,τους Νίκο Παναγιωταρόπουλο και Σταύρο Αλεξόπουλο εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα . Είναι ξεκάθαρο πως η επιτυχημένη πορεία και παρουσία της Αντρικής Ομάδας στην Α Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η αποτελεί ένα υγιές πρότυπο για τους Αθλητές των Ακαδημιών καθώς και ένα κίνητρο για την μετέπειτα εξέλιξη τους. Χτίζεται το μέλλον του Αθλητικού Ομίλου Δύμης 2007 με σκληρή δουλειά,σοβαρή τεχνογνωσία , πολύ αγάπη και μεράκι για όλους τους Αθλητές και το τοπικό μπάσκετ .

Η Οικογένεια του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 είτε αγωνίζεται ταυτόχρονα το Αντρικό Τμήμα εντός έδρας είτε το Εβηφικό στην Κεφαλλονιά είτε το Παιδικό στην Ακράτα έχει τους Ανθρώπους και τα Στελέχη που είναι πάντα κοντά στους Αθλητές και σε κάθε υποχρέωση της ομάδας. Σε αυτή την νέα προσπάθεια κάνεις δεν περισσεύει και είναι μεγάλη χαρά διότι συνεχώς καινούργιοι δημιουργικοί άνθρωποι στηρίζουν όλο και πιο ενεργά την Αθλητική Οικογένεια της Δύμης. Τέλος ο αγώνας συνεχίζεται με πίστη στις ίδιες αρχές και αξίες εδώ και 10 χρόνια.

Η νοοτροπία που πρέπει να οικοδομήσει το στερέωμα του τοπικού μπάσκετ πρέπει να βασίζεται στην ελεύθερη μετακίνηση των αθλητών κάθε ηλικίας προς οποιαδήποτε ομάδα καθώς και στην υγιή καλιέργεια της Αθλητικής τους Παιδείας έτσι ώστε πέρα από άρτιοι παίκτες να γίνουν και ολοκληρωμένοι άνθρωποι. Η Οικογένεια του Α.Ο.ΔΥΜΗΣ 07 έχει σκοπό να συμβάλει τα μέγιστα προς αυτήν την κατεύθυνση.

dumi-1

dumi-2

dumi-3

dumi-4