Like

Πώς θα κάνετε τον πιο σκληρό άντρα να «λυγίσει»

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Όταν είμαστε ερωτευμένες η καρδιά χτυπά σαν το εκκρεμές ενός ρολογιού και νιώθεις μια τεράστια ανάγκη να θέλεις να κάνεις τον απέναντι σου να σε ερωτευτεί με τη μία.

Αυτό είναι ευσεβής πόθος όλων μας σε κάθε ηλικία. Όμως, ο άλλος άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς, τα δικά του «θέλω», κουβαλάει τις «δικές του αποσκευές» από χαρές, φόβους ή και ανασφάλειες.

Εκεί χρειάζεται θέληση, υπομονή, κατανόηση και βέβαια κάποια στρατηγική… Ωστόσο, πάντα πρέπει να ξέρεις πότε θα πάψεις να ελπίζεις και να φεύγεις με αξιοπρέπεια

Οι τεχνικές που έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα αν και ο άλλος έχει έστω και λίγο ενδιαφέρον για εσένα είναι οι εξής:

1. Αδιαφορία.
(Εύκολο να το πεις, δύσκολο να το κάνεις!)
Μην δείξεις ποτέ ότι είσαι δεδομένη, όσο και να τον θέλεις, μην αφεθείς τόσο πολύ ώστε να του δείξεις είμαι εδώ, δικιά σου, πάρε με και κάνε με ό,τι θέλεις. Αυτό δεν αρέσει στους άντρες, γιατί όταν νιώσουν ότι έχουν κατακτήσει πλήρως το «θύμα» τους, απλά ξενερώνουν. Και δεν ισχύει μόνο για τους άντρες, ε, κορίτσια;

2. Να φροντίσεις να έχεις προσωπική ζωή, εννοώ να κρατήσεις τις επαφές με τους φίλους/ες σου και να περνάς χρόνο μαζί τους χωρίς τον σύντροφο σου. Όσο και κουλ να είναι, αυτό πάντα θα τον τσιγκλάει και θα τον κρατάει σε εγρήγορση. Μη γαντζωθείς πάνω του, δεν βλέπεις και τους φίλους, ε θα σε βαρεθεί αν είστε συνέχεια μαζί. Να θυμάσαι ότι οι άντρες έρχονται και φεύγουν, αλλά οι φίλοι είναι πάντα εκεί. Θα πρέπει όμως να έχει κι αυτός την ανάλογη ελευθερία! Δεν θα γίνει τίποτα να περάσετε κάποιες ώρες μακρυά! Ίσα-ίσα βοηθάει την σχέση η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους.

3. Να φροντίσεις να έχεις επικοινωνία μαζί του (τηλέφωνα, social networking, texting), αλλά μην το παρακάνεις!! Οι περισσότερες θέλουμε να μιλάμε συνέχεια με τον σύντροφο μας. Ανέφικτο! Άστον να σε παίρνει πρώτος αυτός τηλέφωνο ή να σου στέλνει μηνύματα. Να παίρνει την πρωτοβουλία σ’ αυτό. Ορισμένες φορές καθυστέρησε να σηκώσεις το τηλέφωνο ή μην το σηκώνεις καθόλου, εσκεμμένα. Να μην φαίνεται ότι ξημεροβραδιάζεται πάνω από το τηλέφωνο, αλλά θα τον βάζει παράλληλα σε υποψίες για το τί κάνεις και αργείς ή δεν απαντάς!! Καλό αυτό, του εξάπτουμε το ενδιαφέρον!

4. Η καλή μας διάθεση κάνει τους άλλους να ανησυχούν! Σταμάτησε την γκρίνια, τα παράπονα, την μουρμούρα. Μπορούμε να γίνουμε πολύ γκρινιάρες και μπορούμε το κάνουμε συνέχεια! ΤΕΛΟΣ. Θα φοράς τον ωραίο σου χαμόγελο, θα είσαι κεφάτη και πρόσχαρη. Όταν σε πειράζει κάτι θα δείχνεις ότι δεν σε πείραξε καθόλου και αργότερα με τρόπο θα περνάς αυτό που θες ή θα το συζητάς διακριτικά. ι άντρες δεν μπορούν καθόλου την γκρίνια και τα πολλά λόγια, πάλι ξενερώνουν απίστευτα.

5. Να είσαι ερωτική με ό,τι αυτό συνεπάγεται! Για να σε θέλει ο άλλος πρέπει να τον προκαλείς και ερωτικά, τόσο με την συμπεριφορά σου όσο και με το ντύσιμο σου. Βγάλε την πυτζάμα και λύσε την κοτσίδα σου και γίνε λίγο γυναίκα! Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε η θεά ούτε να ντύνεσαι σαν να πηγαίνεις για πιάτσα. Να κάνεις ή να φοράς απλά πράγματα που ξέρεις ότι του αρέσουν και σε δείχνουν πιο αισθησιακή. Πολύ σημαντικό είναι να παίρνεις και πρωτοβουλίες, πλησίασε τον κι εσύ ερωτικά μην περιμένεις μόνο από αυτόν. Αν είναι εκτός σπιτιού ή στην δουλειά μπορείς να του στείλεις ένα ερωτικό/παιχνιδιάρικο μήνυμα. Υπάρχουν τόσο πράγματα που μπορείς να κάνεις σ’ αυτόν τον τομέα. Ναι, στους άντρες αρέσει το σεξ και το ζητάνε, άρχισε να το απολαμβάνεις κι εσύ!!

6. Φλέρταρε τον! Και ποιος δε θα θελε δηλαδή να βλέπει ότι αρέσει ή ότι πολιορκείται; Για όλους μας είναι κολακευτικό ακόμη και αν είμαστε 70 χρονών.

7. Μη δείχνεις κολλημένη ή απελπισμένη. Αν εκπέμπεις αυτοπεποίθηση, σίγουρα κερδίζεις περισσότερα. Ακόμη και αν δεν το ‘χεις με την αυτοπεποίθηση, μην αγχώνεσαι, τη χτίζεις μόνη σου .. και όταν είναι ισχυρή δεν έχεις καν να σκεφτείς τρόπο να τη δείξεις, φαίνεται.

8. Κράτα και λίγο μυστήριο για τη ζωή σου. Είναι βαρετό να είσαι μονίμως ένα ορθάνοιχτο βιβλίο. Ο άντρας πρέπει να θέλει συνέχεια να σε ανακαλύψει διότι βαριέται πάρα πολύ εύκολα…

9. Να ξέρεις πότε να φεύγεις! Αν τα κάνεις όλα αυτά και πάλι δεν βλέπεις φως, καταλαβαίνεις ότι πια αυτή η σχέση έχει τελειώσει! Δεν μπορείς να επιμείνεις παραπάνω, πρέπει να μάθεις να τελειώνεις καταστάσεις όσο κι αν σε πονάνε! Με το ζόρι δεν κρατιούνται οι σχέσεις!