Τοπικά

Συνάντηση Ανδρικόπουλου – Νικολάου στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τις ευχαριστίες της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αχαΐας για την ίδρυση του Τμήματος Ασφάλειας μετέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας κ. Χρήστος Νικολάου στον Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ. Άρη Ανδρικόπουλο.

«Γνωρίζουμε την καθοριστική παρέμβασή σας στην δημιουργία του Τμήματος Ασφάλειας στην Δυτική Αχαΐα. Τόσο εσείς όσο και Ανώτατοι Αξιωματικοί του Σώματος, οι οποίο κατάγονται από την περιοχή, καθώς και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος της Κάτω Αχαΐας λειτουργήσατε καταλυτικά και σας ευχαριστούμε δημοσίως.

Οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Δυτικής Αχαΐας είναι στην διάθεσή σας για να βοηθήσουμε όπου εσείς κρίνετε ότι χρειάζεται σχετικά με τις τεχνικές ανάγκες του Τμήματος Ασφάλειας. Μόνο με συνεργασία και συνεννόηση θα τα καταφέρουμε» ανέφερε εκτός των άλλων ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου.

«Ετοιμαζόμαστε για τη στελέχωση του νέου Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας. Έμπειροι, ικανοί και μάχιμοι αστυνομικοί θα στελεχώσουν το Τμήμα Ασφάλειας σε μια περιοχή με ιδιαιτερότητες και που γνωρίζω πολύ καλά καθώς έχω υπηρετήσει στο αστυνομικό τμήμα της Κάτω Αχαΐας.

Θωρακίζουμε την περιοχή και στοχεύουμε στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση. Συνεργαζόμαστε με τη Δημοτική Αρχή και ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας» τόνισε με τη σειρά του ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Άρης Ανδρικόπουλος.