Αθλητισμός

Λέων Αλ.-Πανμοβριακός 1-2 (video)

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Τα γκολ: Λαζανάς 56’/ Χριστόπουλος 29’, Αβράμης 45’

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Πανμοβριακός Ριόλου, που επικράτησε εις βάρος του Λέοντα Αλισσού με 2-1 και έτσι συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Βέβαια, οι «κοκκινόμαυροι» τα χρειάστηκαν απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Γ. Λεγάτου, που στο δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο σε απόδοση, αλλά δεν κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 από το πρώτο μέρος.

Στο 72’ ο Ξυπολιάς είχε δοκάρι και 9 λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Μπουρδανιώτη ως οφσάιντ. Από πλευράς Λέοντα δέσποσαν οι Λαζανάς, Ξυπολιάς και Κόκκας, ενώ από την αντίστοιχη του Πανμοβριακού οι Παπαγεωργακόπουλος, Αβράμης, Αντώνης Λιάκος και Χριστόπουλος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ…

ΛΕΩΝ (Λεγάτος): Βέρρας, Κόκκας, Χριστόπουλος, Β.Τραχάνης (62’ Βαγγελάτος), Λαζανάς, Ξ.Τραχάνης, Μπουρδανιώτης, Αλεξόπουλος, Νικολόπουλος, Ξυπολιάς, Σολωμός (82’ Μπαρμπούνης)

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Κωνσταντινόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος, Μιχαλόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Αντωνόπουλος, Αν.Λιάκος, Γ.Λιάκος (57’ Μπακάλης), Αβράμης (76’ Αμπντουραμάνι), Παπαγεωργακόπουλος, Χριστόπουλος, Γραμματικόπουλος (90’ Νιφορόπουλος)