Τοπικά

Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ ο Διονύσης Γκοτσούλιας

πολίτες Διονύσης Γκοτσούλιας , Διονύση Γκοτσούλια
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

O νυν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και πρώην Δήμαρχος Διονύσιος Γκοτσούλιας, με απόφαση του Γραμματέα οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, ορίστηκε υπεύθυνος στο νομό Αχαΐας, στον τομέα της αυτοδιοίκησης,  την όποια υπηρετεί επί 26 συναπτά έτη.

Σε επιστολή του προς τη ΝΟΔΕ και κομματικά στελέχη, ο ίδιος αναφέρει:

«Η συμμετοχή μου λοιπόν όπως προβλέπεται από το καταστατικό του κόμματος στην Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή και μάλιστα στον κρίσιμο αυτό τομέα, επιβάλλει σε όλους μας την μέγιστη δυνατή σύνθεση ώστε να συμβάλλουμε καθοριστικά στην κοινή προσπάθεια της παράταξης να βάλει φραγμό στην ανερμάτιστη και εγκληματική πολιτική του κυβερνώντος κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία έχοντας στο τιμόνι της ηγεσίας της τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες πολίτες με καθαρό και ειλικρινή λόγο, μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγία, ότι χρειάζεται ένα άλλο μείγμα πολιτικής που θα βγάλει την χώρα από τα σημερινά αδιέξοδα. Στην προσπάθεια αυτή λοιπόν οφείλουμε όλοι να ενώσουμε δυνάμεις και να βάλουμε πλάτη όχι μόνο για να γίνει η Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση, αλλά για να αποτραπούν τα χειρότερα για την πατρίδα.

Πιστεύω και οφείλω λοιπόν να σας ενημερώσω ότι, προκειμένου να υπάρχει μια ουσιαστική και όχι τυπική λειτουργία της γραμματείας αυτοδιοίκησης, απαιτείται να κατατεθούν οι απόψεις όχι μόνον των εκπρόσωπων της αυτοδιοίκησης, αλλά του συνόλου του πολιτικού και οργανωτικού δυναμικού του νομού που έχει θεσμικό ρόλο.

Παρακαλώ λοιπόν όλους σας προκείμενου να στελεχωθεί η γραμματεία αυτοδιοίκησης να καταθέσετε έως την 15 Οκτωβρίου τις προτάσεις, απόψεις και θέσεις σας, ώστε μέσα από την απαραίτητη σύνθεση και διαβούλευση, να οργανώσουμε και να προσαρμόσουμε τον κρίσιμο αυτό τομέα προσεγγίζοντας νηφάλια τα σημερινά δεδομένα και τις σημερινές απαιτήσεις των τοπικών κοινωνιών» , καταλήγει ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης.