Τοπικά

2 χρόνια westcity.gr !!!

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

2 χρόνια westcity.gr

Χιλιάδες φωτογραφίες, δεκάδες συνεντεύξεις, αποκλειστικά θέματα και εκατοντάδες άρθρα ειναι μερικά από όλα όσα έχουν καταγράφει στο westcity.gr τα δυο τελευταία χρόνια.

Το ειδησεογραφικό site της Δυτ.  Αχαΐας συμπλήρωσε ακριβώς δυο χρόνια λειτουργίας,  ενημερώνοντας έγκυρα και έγκαιρα τους επισκέπτες του κάθε στιγμή για οτιδήποτε συμβαίνει στον Δήμο μας και όχι μόνο.

Οι χιλιάδες επισκέψεις σας καταδεικνύουν την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα των άρθρων μας, τα οποία έχουν ως μοναδικό στόχο την ενημέρωση όλων όσων επιθυμούν να μάθουν τι συμβαίνει άμεσα στην πολιτική, τοπική αλλά και πολιτιστική σκηνή της περιοχής.

Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία , έχοντας δομήσει αναλυτικό Επαγγελματικό Οδηγό Δυτικής Αχαΐας, αναδεικνύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε επιχείρησης.

Το westcity.gr είναι δίπλα στον αθλητισμό με αναλυτικό ρεπορτάζ , χορηγίες επικοινωνίας και υποστήριξη σε project ομάδων. Παράλληλα συμμετέχουμε ενεργά σε τουρνουά με δικές μας ομάδες, στηρίζοντας τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής στην πράξη.

Μέλημα μας , να συνεχίσουμε το έργο μας παραμένοντας δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τα οποία ταλανίζουν την περιοχή μας.

Θερμά ευχαριστήρια από όλους τους συντελεστές του westcity.gr