Τοπικά

Ενωτική Πρωτοβουλία: Σε Vertigo η δημοτική αρχή

Διονύσης Γκοτσούλιας , εγγύηση του Δήμου στη ΔΕΥΑΔ
Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με δελτίο τύπου επανέρχεται η Δημοτική Παράταξη του Διονύση Γκοτσούλια,

Ενωτική Πρωτοβουλία Δυμαίων , κατηγορώντας ευθέως την Δημοτική αρχή. Αναλυτικά :

” Σε vertigo η Δημοτική αρχή μετά από τις ισχυρές και ταυτόχρονα αποτελεσματικές παρεμβάσεις της μείζονος αντιπολίτευσης σε σοβαρά και σημαντικά ζητήματα. Αντιδρά αμήχανα και σπασμωδικά και με δήθεν σκληρές αλλά ανούσιες ανακοινώσεις προσπαθεί να καλύψει την γύμνια της.

Σήμερα στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για την εγκατάσταση κεραίας γνωστής εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, σύσσωμη η παράταξη μας παρέστη δια του επικεφαλής της Διον.  Γκοτσούλια και των εκλεγμένων Δημοτικών συμβούλων της Δημοτικής ενότητας Λαρίσου,  Κων. Ταπεινού, Κυρ. Ορλώφ, του προέδρου της Τοπ. κοινότητας Μετοχίου Λευτέρη Ιωσιφίδη, ο οποίος κατέθεσε ως μοναδικός μάρτυρας, του Δημοτικού σύμβουλου της Δημ. Ενότητας Δύμης Η. Καμπέρου και του Δημ.  συμβούλου Ωλενίας Στεργιόπουλου Άγγ.  ο οποίος παρέστη ταυτόχρονα και ως Δικηγόρος των κάτοικων του χωριού αρκετοί εκ των οποίων ήσαν παρόντες.

Κατά την διάρκεια της δίκης παρά την ρητή απαγόρευση τοποθέτησης άλλου μάρτυρα πλην του πρόεδρου της Τοπικής κοινότητας. Ο επικεφαλής της παράταξης μας πήρε τον λόγο όπως και ένας ακόμη κάτοικος και ζητήθηκε άμεσα να απομακρυνθούν από την αίθουσα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθ.  Ραυτακόπουλος που ήταν ο μοναδικός που παρευρεθεί εκ μέρους του Δήμου. Όφειλε να παρέμβει αλλά δεν επιχείρησε να πάρει τον λόγο.  Παρά ταύτα έτρεξε να δηλώσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψευδώς φυσικά, ότι και παρενέβη και απομακρύνθηκε από την αίθουσα προς έκπληξη όλων. 

Ειλικρινά έχει χαθεί κάθε ίχνος σοβαρότητας, ευπρέπειας και αξιοπιστίας από τους δημοτικούς μας άρχοντες. Εχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια και το μόνο μέσο που τους έχει μείνει είναι μια γκεμπελίστικη προπαγανδιστική νοοτροπία που δεν οδηγεί πουθενά.

Αξίζει να θυμίσουμε στους δημότες για να είναι σωστά ενημερωμένοι, ότι ο Δήμος εξέδωσε δια της αρμόδιας για την έκδοση αδειών υπηρεσίας του το 2015, απόφαση με την οποία ενέκρινε την εγκατάσταση της κεραίας δίπλα στο Δημοτικό σχολείο.

Τα ερωτηματικά αμείλικτα

  • Γιατί δεν αντέδρασε τότε και δεν έφερε το μείζον αυτό θέμα στο Δημ. Συμβούλιο ως όφειλε να κάνει για να πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις;
  • Γιατί δεν ενημέρωσε τον πρόεδρο και τα μέλη της τοπικής κοινότητας, τους φορείς, και τους κατοίκους του χωριού;
  • Γιατί όταν ήρθε το θέμα έστω και εκ των υστέρων στο Δημ. Συμβούλιο δεν εισηγήθηκε κανένας από την πλειοψηφία να συζητηθεί ως κατεπείγον και προτείνατε να εκδοθεί ψήφισμα, κάτι που εισηγηθήκαμε εμείς ώστε να ενισχύσουμε τους δικηγόρους κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων;  Ας απαντήσουν προς τους πολίτες λοιπόν οι κοινωνικά ευαίσθητοι αν όλα αυτά είναι τυχαία!!!!