Αθλητισμός

Σπύρος Σωτηρόπουλος: “Δεν λες όχι στην Αχαϊκή”

 
 
 
 

Ο Σπύρος Σωτηρόπουλος αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από την Αχαϊκή και τον γνωρίζουμε από το επιτυχές πέρασμά του από την Δόξα Μανωλάδας.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΝΑ με την φανέλα της Δόξας Παλαιομάνινας και στην πρόταση των “καναρινιών” ήταν δύσκολο να αντισταθεί, όπως εκμυστηρεύεται και ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε στο westcity.gr

Ο αμυντικός της Αχαϊκής μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι της πρεμιέρας στην φετινή Γ’ Εθνική με την Δόξα Μεγαλόπολης εκτός έδρας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή.

Τι σε ώθησε ώστε να πάρεις την απόφαση και να συνεχίσεις την ποδοσφαιρική σου καριέρα στην Αχαϊκή;

Σ.Σ.: “Η Αχαϊκή είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα που κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνιστεί. Με τον κ. Γκόφα έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και αυτός ήταν άλλος ένας λόγος, που με ώθησε στο να αποφασίσω ακόμα πιο εύκολα.”

Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι δυνατότητες της Αχαϊκής στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής; Μέχρι που μπορεί να φτάσει η ομάδα;

Σ.Σ.: Έχουμε ένα καλό και νεανικό σύνολο και θεωρώ πως έχουμε τα φόντα, έτσι ώστε να τα πάμε πολύ καλά στο φετινό πρωτάθλημα. Η Αχαϊκή είναι αναγκασμένη να πρωταγωνιστεί, λόγω φανέλας και ονόματος και θα παλέψουμε για μία καλή πορεία.”

Πρώτο παιχνίδι την προσεχή Κυριακή στην έδρα της Δόξας Μεγαλόπολης. Η ομάδα έχει πολλές ελλείψεις στην άμυνα. Πως βλέπεις την πρεμιέρα;

Σ.Σ.: “Έχουμε πολλές απουσίες στην άμυνα και κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Παίζουμε σε μία έδρα που δεν γνωρίζουμε, κόντρα σε μια ομάδα που θα βγάλει ενθουσιασμό και σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα. Πιστεύω πως όλα τα παιδιά θα δώσουμε αυτό που μπορούμε και αισιοδοξώ για θετικό αποτέλεσμα.”

Μετά το τέλος της σεζόν με τι θα είσαι ικανοποιημένος;

Σ.Σ.: “Θα είμαι ικανοποιημένος αν η ομάδα έχει υλοποιήσει τους στόχους της. Έτσι και εγώ ατομικά θα είμαι ικανοποιημένος, αφού θα τα έχουμε καταφέρει. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς.”