Τα Νέα της Αγοράς Τα νέα των Επιχειρήσεων

Kάτι “Νέο & Εναλλακτικό” έρχεται στο Νέο Πάρκο με άρωμα Αχαγιάς !

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Στο πολυαναμενόμενο και πολλά υποσχόμενο Νέο Πάρκο της Πάτρας. Δίπλα στο νέο λιμάνι, οι εργασίες προχωράνε σε πυρετώδεις ρυθμούς και το αποτέλεσμα της περιοχής αναμένεται εντυπωσιακό. 

Η πόλη αποκτά ένα νέο σημείο αναψυχής, δραστηριοτήτων και αθλητισμού, το οποίο “υπόσχεται” να αναβαθμίσει την καθημερινότητά μας.

Εκτός από το πράσινο, τον χώρο για περπάτημα αλλά και ποδηλασία σε ειδικό ποδηλατόδρομο, το στίβο γυμναστικής και τον ανοιχτό και ασφαλή χώρος για τον οικογενειακό περίπατο που αποτελούν μερικές από τις παροχές του Νέου Πάρκου της Πάτρας.

Αναμένεται πολύ σύντομα να ξεκινήσει τη λειτουργία της εκεί και μια επιχείρηση με πρωτότυπο concept και άρωμα Αχαγιάς, με Αχαγιώτη επιχειρηματία να εμπλέκεται στο project αυτό

Αυτό το “Κάτι Νέο & Εναλλακτικό” το οποίο συζητείται εδώ και αρκετές μέρες στην πόλη, επιτέλους ανοίγει από μέρα σε μέρα και είναι το ολοκαίνουργιο “στάση Πάρκο”!

Κι αν απορείτε πως είναι δυνατόν να λειτουργήσει τόσο σύντομα αφού στη συγκεκριμένη περιοχή δε φαίνεται να γίνονται αντίστοιχες εργασίες κατασκευής τέτοιου χώρου, κάνετε λίγη ακόμα υπομονή και σε λίγες μέρες θα δείτε το “στάση Πάρκο” και θα καταλάβετε… Stay tuned!