Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία στο Τουρνουα Beach Volley στην Παραλία Κάτω Αλισσού

Γράφτηκε από Westcity Team
 
 
 
 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ τουρνουά Beach Volley στην Παραλία Κάτω Αλισσού.

Το 2ήμερο τουρνουά διοργάνωσε ο πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Ο Πείρος», ο οργανισμός τοπικής ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.) και η Ακαδημία του Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας, ενώ το westcity.gr είχε υποστηρικτικό ρόλο.

Την παρουσίαση του τουρνουά ανέλαβαν από κοινού το westcity.gr και τα Αστέρια Αχαΐας , ενώ θερμά συγχαρητήρια αξίσουν σε όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν στην διεξαγωγή και στα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί το τουρνουά με απόλυτη επιτυχία. Να αναφέρουμε ότι καθοριστική συμβολή είχαν , ο διπλωματούχος  διαιτητής για το άθλημα του Beach Volley Π. Αγγελόπουλος, όπου δεν έλειψε ούτε λεπτό όλο το ΣΚ. Επίσης η Μαρία Λάζαρη και Στέλλα Τσιλιώνη είχαν αναλάβει χρέη γραμματείας, ενώ σε ρόλο “πολυεργαλείου”,  Προπονητής Αστεριών Αχαΐας – Παίκτης – DJ – Γραμματεία – Οργάνωση, ήταν ο Παναγιώτης Ερδας.

Να σημειώσουμε πως και φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία , με τις 35 που υπήρχαν, να κατατάσσουν το τουρνουά στο μεγαλύτερο ερασιτεχνικό – ψυχαγωγικό τουρνουά στο νομό Αχαΐας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δόθηκαν μάχες , με το κόσμο και τους παίκτες να το απολαμβάνουν υπέρ του δεόντως. Τα Αστέρια Αχαΐας συμμετείχαν με τις Τσάμη, Βελτσίστα, Γεωργιοπούλου, Αλατζά (δανεική στην Παναχαϊκή).  Την κούπα στον τελικό των Γυναικών σήκωσαν Σπηλιωτοπούλου-Κρίθη που νίκησαν τις Ζερδεβά-Καραβιώτη. Η γυναικεία ομάδα του westcity.gr , με τις Παπαλάμπρου – Μανωλοπούλου , κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά.

Έντονο ήταν το εξω-αγωνιστικό παρασκήνιο στο τμήμα των Ανδρών, με την ομάδα westcity.gr , φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά, αποτελούμενη από τους Λαζανά και Παυλόπουλο, να αποκλείεται από τον τελικό ενώ είχε προκριθεί.  Ο Θ. Λαζανάς αποχώρησε από το τουρνουά λόγω υποχρεώσεων σε τελικό ποδοσφαίρου σε άλλο τουρνουά και έτσι μετά από ένσταση της ηττημένης ομάδας των Στούπη και Κάβουρα , έγινε εκ νέου ημιτελικός . Στον ημιτελικό ηττήθηκαν πάλι οι Στούπης – Κάββουρας αυτή τη φορά από τους Γαλάνη και Αβράμη . Στον τελικό αντιμετώπισαν με εμφανή σημάδια κούρασης από τα τρία σερί παιχνίδια τους Γεωργιόπουλο και Μακρυγιάννη, οπού σήκωσαν και την κούπα του Τουρνουά.

Τέλος ακολούθησαν απονομές στους νικητές από τον Coach Λυκούδη και happening με πυροτεχνήματα, μουσική και άφθονο φαγητό.

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ